Відео про бренд
(54 сек.)
0

Водолазки - must have чоловічого гардеробу

жовтня 19, 2020
Рекомендуємо для тебе
Водолазки — must have  мужского гардероба

Як зібрати базовий чоловічий гардероб

Історія

Народну інтерпретацію своєї назви «водолазка» отримала в XIX столітті через те, що светри з високою горловиною входили до складу екіпіровки для підводного занурення.

Пізніше, в XX столітті водолазку стали носити автогонщики і пілоти, а також знамениті кіноактори і музиканти. Сьогодні цей предмет одягу став невід'ємною частиною базового гардероба. І це легко пояснити: річ прямого крою з еластичного матеріалу дозволяє скласти безліч вдалих і комфортних повсякденних комплектів.

Види чоловічих водолазок

Класична. Така водолазка виконана з тонкого матеріалу, має високу горловину, яку можна підвернути 2-3 рази. Матеріал може бути як натуральний, так і синтетичний. Класична водолазка однаково гармонійно виглядатиме як в комплекті з діловим одягом для офісу, так і з повсякденними кежуал образами.

Без горловини. Така модель зазвичай має круглий виріз і зовні дуже схожа на всім звичний джемпер. Найкраще така модель буде виглядати на представниках чоловічої статі з масивної щелепою і круглою формою обличчя. А поєднувати цей варіант добре з повсякденними джинсами або брюками.

Спортивна. Оскільки прямим призначенням таких водолазок є заняття спортом, їх виготовляють з еластичного матеріалу, який не сковує рухи. Краще вибирати моделі, що мають в складі натуральну тканину, вона швидше сохне, а це незаміннякість для спортивної речі.

З блискавкою. Цей оригінальний вид водолазки можна віднести до категорії так званих олімпійок. Її можна поєднувати з майками або футболками, надягаючи їх під низ. Такий варіант добре підійде для похмурої погоди, коли хочеться утеплитися.

Водолазки «рубчик». Ці водолазки є трикотажні вироби з переплетеннями в рубчик. Такий варіант стане прекрасним рішенням для холодної пори року. Але не варто надягати їх в офіс, поєднуючи зі строгими речами. А ось для повсякденних образів ці водолазки підійдуть відмінно.

Як вибрати водолазку

Щоб річ радувала, а покупка не розчарувала, необхідно враховувати кілька основних факторів при виборі водолазки:

  1. Тип фігури. Як правило, водолазки виготовляються з еластичної тканини, а значить, щільно облягають по фігурі. Такий одяг більше підійде струнким підтягнутим чоловікам. З гольфом з тканин трикотажним переплетенням не вдасться приховати недосконалості і особливості статури.

  2. Колір і принт. Велике значення має і правильний вибір кольору і принта. Наприклад, варіанти з кричущим забарвленням і яскравими малюнками можуть виглядати модно, але підійдуть далеко не для кожного дрес-коду. Якщо ви звикли до більш стриманим образам, обирайте моделі з якісних тканин, натуральних відтінків або з лаконічним принтом.

  3. Розмір. Водолазка, це не той випадок, коли оверсайз виглядає стильно, та й занадто обтягуючі моделі - не найкращий варіант. Водолазка завжди повинна бути вашого розміру.

  4. Доречність. Незважаючи на те, що водолазка вже давно вважається універсальною річчю, потрібно враховувати характер заходу та правила дрес-коду. Водолазки з гладкою фактурою чорного, білого і коричневого кольорів слід вибирати для ділових зустрічей і офісних образів, а ось бадлон з широким горлом і яскравим принтом доречні виключно для неформальної обстановки.

  5. Сезонність. При виборі будь-якого елементу одягу головне - враховувати правило сезонності. У теплу пору року краще вибрати тонкі водолазки з бавовни та віскози. А з настанням холодів на зміну приходять варіанти з кашеміру, вовни та інших теплих, м'яких тканин.

Повернутися назад

вас може
зацікавити