Відео про бренд
(54 сек.)
0

Як вибрати чоловічу сорочку?

жовтня 19, 2020
Рекомендуємо для тебе
КАК ВЫБРАТЬ МУЖСКУЮ РУБАШКУ

Модні Брюки 2020

Сорочка присутня в гардеробі переважної більшості чоловіків, а для тих, чия робота передбачає дотримання ділового дресс-коду, це один з найважливіших елементів одягу. Процес вибору чоловічої сорочки може виявитися складніше, ніж здається на перший погляд. Погані лекала, невідповідний фасон і розмір можуть ускладнити цей процес і перетворити його на суцільний стрес.

Для того щоб правильно вибрати чоловічу сорочку, стилісти рекомендують орієнтуватися на 4 критерії, які допоможуть значно спростити процес підбору цього елемента гардероба.

Тип і крій сорочки

Перше, що слід вирішити, вирушаючи в магазин, – для яких цілей ви вибираєте сорочку. У вас в голові має бути чітке розуміння, які комплекти ви хочете створювати з нею. Під діловий костюм вам знадобиться класична чоловіча сорочка з відкладним коміром в стриманих відтінках, без активного принта. Для повсякденних образів можна вибрати сорочку прямого крою або ж спортивний варіант.

Тканини

Якість тканини робить істотний вплив на зовнішній вигляд речі і на ваш комфорт. Вибирайте сорочки з натуральних тканин або з незначним додаванням синтетичних матеріалів. Для образів в стилі casual можна вибрати сорочки з льону, деніму або шовку.

Розмір

Саме цей критерій стає визначальним у виборі чоловічої сорочки. Щоб сорочка добре сиділа, приділіть увагу саме підбору вашого розміру. Комір сорочки, підібраною за розміром, на 1-2 см вільніше обхвату шиї, але не більше, ви не повинні відчувати почуття скутості в плечах. Верхня лінія рукава знаходиться на рівні плеча, а манжети прикривають зап'ястя. Сорочка не повинна бути занадто короткою, незалежно від того, чи буде це класика, яку ви будете заправляти в штани, або ж пряма сорочка навипуск.

Не варто купувати як занадто вільну, так і занадто облягаючу модель: і те й інше не додасть балів вашому стилю.

Якщо ви робите покупку онлайн і не маєте можливості приміряти річ, надійніше за все буде виміряти свої параметри: обхват шиї, талії, грудей і стегон, а також довжину рукава, після чого зіставити отримані значення з розмірною сіткою виробника.

І найголовніше, без чого жоден з перерахованих вище критеріїв не має сенсу при виборі сорочки для чоловіків, – ваш комфорт і відчуття впевненості в собі. Саме це дозволить створити по-справжньому гармонійний і стильний образ.

Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити