Відео про бренд
(54 сек.)
0

Чоловічі шорти: як виглядати стильно та доречно у будь-якій ситуації

червня 27, 2022
Рекомендуємо для тебе
Мужские шорты: как выглядеть стильно и уместно в любой ситуации

5 таємниць, як чудово виглядати у футболці

У теплу пору року хочеться одягатися модно та виглядати привабливо, і при цьому відчувати себе максимально комфортно. Чоловічі шорти дуже рятують у цьому питанні, залишаючи відкритими нижню частину ніг у спеку. Однак це найнеформальніший та найвільніший вид одягу. Перш ніж надіти шорти, потрібно знати деякі лайфхаки з підбору цього виду одягу. Отже, з чого варто розпочати свій вибір чоловічих шортів? По-перше потрібно розібратися з видами шортів, а їх виявляється не так вже й мало! У нашому інтернет-магазині https://pierrecardin.com.ua/ ви зможете підібрати собі шорти бренду «Pierre Cardin» відмінної якості у різних фасонах.

Найпопулярніші фасони чоловічих шортів:


Бермуди -це вільного крою, просторі шорти, вони найчастіше складаються з лляної або бавовняної тканини. У цих шортах можна піти навіть на роботу або на будь-яке свято, вони як вид укорочених класичних штанів.


Чиноси – можна назвати найуніверсальнішим варіантом шортів. Вони для любителів класичного одягу. Такі шорти варіант укорочених штанів. У них прямий крій, а штанини іноді доповнюються нешироким підворотом. При їх пошиві, в основному, використовують щільну трикотажну тканину, тому що вона пропускає повітря та приємна у спекотні дні.


Спортивні шорти (джоггери) - основне їх призначення для спорту. В них дуже простий крій, забезпечує максимальний комфорт при фізичній активності. В основному вони короткі, підійдуть для бігу, плавання тощо. Відмінність Джоггерів від інших видів шортів у тому, що вони симбіоз спортивного та вуличного стилів. Як правило вони вільного крою, довжина доходить до колін або трохи нижче / вище, а на поясі можуть зав'язуватися шнурком.


Джинсові шорти – їх довжина може бути будь-якою. Виглядають вони, як обрізані джинси. Талія буває завищена або навпаки занижена, можуть бути потертості, дірки, вишивка та інші модні декоративні елементи.


Карго – вони мають армійський стиль, тому що вигляд у них грубуватий і шиються вони з тканини кольору хакі. Їхня відмінність - безліч об'ємних кишень (4-10 штук). Довжина до коліна, внизу кожної штанини часто вставляють тканинні шнурки.


Більшість чоловіків не знаються на класифікаціях даного виду одягу, для них все це називається одним словом – ШОРТИ! Враховуючи величезну кількість видів чоловічих шортів, складно запам'ятати всі назви, та це й не потрібно, головне підібрати правильний фасон залежно від типу своєї фігури. Великий асортимент на будь-який смак можна побачити тут https://pierrecardin.com.ua/catalog/shorty/ , бренд «Pierre Cardin» надає широкий вибір чоловічих шортів.


5 критеріїв вдалого вибору:

  1. Фасон. Щоб ваша фігура виглядала більш підтягнутою та стрункою, необхідно правильно підібрати модель шорт. Невдало підібрана модель може візуально додати кілька зайвих кілограм. Занадто худорлявим та чоловікам великої статури слід звернути увагу на джинсові шорти та чиноси. Всі моделі шортів без винятку йдуть тим, хто має пропорційну і добре складену фігуру.
  2. Колір. Безпрограшний варіант - шорти класичного синього та бежевого кольорів. Ці кольори завжди модні та актуальні, їх легко поєднувати з одягом як яскравих так і спокійних відтінків. Сучасний ринок дає можливість вибрати шорти на будь-який смак та колір.
  3. Довжина. Довжина, яка підходить більшості - доходить до коліна, також вона може бути вищою на 5-7 см або навпаки нижче на 2-3 см. Тут варто керуватися ростом і статурою, для низького зросту краще брати шорти трохи вище коліна, щоб візуально подовжувалися ноги.
  4. Ширина. Прогулянки містом в обтягуючих шортах не дуже гарний варіант, краще залишити їх жінкам. Оберіть модель, що злегка облягає або звужену, наприклад, як чиноси або шорти з деніму. Чоловікам, у яких худорляві ноги, чудово підійдуть звужені шорти. Фасони по фігурі приховують усі недоліки. А тим, хто схильний до повноти - краще вибирати класичні прямі моделі.
  5. Матеріал. Вибір тканини залежить від ситуацій та погодних умов. Бажано віддавати перевагу натуральним тканинам, тому що тіло в таких шортах дихатиме і не буде париться в спеку. Джинсові шорти більше підійдуть у прохолодну погоду.

І залишається головне питання – з чим поєднується та чи інша модель чоловічих шортів? Даний вид одягу може стати як чудовим доповненням образу чоловіка, так і зіпсувати все враження.

Актуальні рекомендації стилістів щодо підбору одягу:

  1. Шорти бермуди та чиноси – найкраще комбінувати з сорочками у спортивному стилі та футболками-поло. Якщо потрібен більш класичний, офіційний та елегантний лук, то поєднувати з блейзером.
  2. Спортивні шорти – тут підійдуть спортивні футболки та майки. Із взуття можна обрати кросівки, кеди, шльопанці і навіть в'єтнамки.
  3. Джинсові шорти – поєднуються з сорочками, футболками та майками. До них підходять мокасини, кеди, сліпони, кросівки.
  4. Шорти карго – ці шорти найчастіше одягають любителі риболовлі, туризму та полювання. Це військовий стиль, який у поєднанні з відповідним взуттям та аксесуарами можна носити і в місті. Головне повністю витримувати образ.

У моді завжди є ТАБУ, і чоловічі шорти не виняток. Намагайтесь уникати великої кількості аксесуарів, безліч декоративних деталей. Від цього чоловічі шорти можуть виглядати безглуздо. І дуже радимо відмовитися від химерного принта, залишивши ці забарвлення для пляжного відпочинку.


Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити