Відео про бренд
(54 сек.)
0

Уроки стилю для справжніх джентльменів

вересня 24, 2022
Уроки стиля для настоящих джентльменов

Учимося бути привабливими

Уроки стилю для справжніх джентльменів

Справити перше враження можна лише один раз. Щоб скласти про вас думку, вашому візаві потрібно близько 30 секунд. Образ людини у перші хвилини знайомства формується з кількох факторів: міміка та рухи тіла, голос, запах та манера одягатися. І якщо з першими пунктами досить складно щось зробити, оскільки вони багато в чому визначаються генетикою, то з одягом все набагато простіше.

Лайфхаки від стилістів

Навіть якщо ви не маєте вродженого бездоганного смаку, достатньо дослухатись до нескладних порад, щоб завжди виглядати стильно і доречно. Ось деякі рекомендації, які дозволять вам наблизитися до ідеального образу:

  • Мода. Вона непостійна і мінлива, але класика завжди буде поза модою. Хочете справляти враження надійної та впевненої в собі людини – вибирайте класику. Ультрамодні тренди залиште для світських тусовок.
  • Джинси. Так, зараз модно носити джинси з піджаком та напівкласичним взуттям. Але не рвані джинси, не мішкуваті чи скінні. Бажаєте виглядати стильно – купіть одні гарні джинси, темно-синього кольору. Вибирайте точно за розміром – джинси повинні облягати стегна та підкреслювати довжину ніг.
  • Брюки. Ви можете не любити класичні брюки, але іноді вони – єдиний варіант. Якщо ж дрес-код не настільки суворий, придивіться до темних чиносів з вовни або бавовни, це дуже гідна альтернатива класиці.
  • Колір. Тут у вас безліч варіантів, але в одному образі вкрай бажано використовувати не більше трьох кольорів. Для теплої пори року вибирайте світлі костюми, для холодного – темні. Сорочка, як правило, на пару тонів світліша за піджак.
  • Сорочка. Крій вибираємо за типом фігури, але пам'ятайте, що приталені моделі личать лише чоловікам спортивної статури. Якщо з вибором кольору виникли складнощі, беріть білу та блакитну, не помилитеся. Це найбільш безпрограшні та найпопулярніші кольори.
  • Піджак. Якщо немає службової необхідності, можете обмежитися одним хорошим класичним однобортним та парою різних моделей у стилі кежуал. Для менш формальних випадків непоганий буде також трикотажний кардиган.
  • Взуття. Вона має бути шкіряним, якісним, доглянутим. Так, гарне взуття – це завжди дорого. Але повірте, вам зовсім не потрібно скуповувати черевики і туфлі десятками, підбираючи під кожен образ. Достатньо кількох універсальних моделей.

Аксесуари – це тема для окремої статті. Але якщо у двох словах – якість і мінімалізм. Не варто навішувати на себе дуже багато, і не варто купувати дешеві речі.

Man Style

Загальні рекомендації

Одяг згідно віку. Якщо ви їдете на пікнік із друзями, можете спокійно дозволити собі будь-який одяг. Але якщо йдеться про співбесіду на посаду вашої мрії або ділову зустріч з потенційним партнером – будь ласка, підійдіть до вибору костюма максимально серйозно. Жодних молодіжних моделей, тільки старий добрий класичний стиль. Це той рідкісний випадок, коли краще виглядати дещо старше реального віку, ніж молодше.

Одяг за розміром. Кожна людина унікальна, а дизайнери створюють моделі за усередненими параметрами. Тому не забувайте приміряти речі перед покупкою з огляду на всі нюанси своєї конституції. А після придбання завітайте до ательє, де речі підгонять під вашу фігуру. Повірте, результат того вартий.

Одяг повинен бути чистим, випрасуваним і не заношеним. У цьому вам допоможуть пральна машинка, праска та хімчистка. Ну і правильно організоване зберігання – гарні вішалки, затискачі для штанів, колодки чи розпірки для туфель.

Щоб завжди бути добре одягненим, не обов'язково мати велику кількість одягу. Правильно складений капсульний гардероб включає не дуже багато речей, але при цьому вони універсальні і ідеально поєднуються між собою. Якщо навіть прочитавши цю статтю, ви не відчуваєте впевненості у своїй здатності складати вдалі образи, зверніться за допомогою до професіоналів. Консультанти зі стилю у магазинах Pierre Cardin допоможуть вам підібрати комплекти одягу на всі випадки життя, а знижки та бонуси зроблять покупки комфортнішими.

Pierre Cardin – будь стильним завжди.

Повернутися назад

вас може
зацікавити