Відео про бренд
(54 сек.)
0

5 таємниць, як чудово виглядати у футболці

червня 28, 2022
Рекомендуємо для тебе
5 секретов, как отлично выглядеть в футболке

Модні тенденції літа 2022 – топові образи для чоловіків

Футболка це те, що носить кожна людина, перебуваючи вдома, на вихідних у парку, на майданчику з дітьми і не тільки. Ймовірно, ви проводите у футболці більше часу, ніж у будь-якому іншому предметі одягу, особливо, якщо ви в них ще й спите. Можливо через те, що це така щоденна річ, футболці мало приділяють уваги. Чи можна приголомшливо виглядати у футболці – не повсякденно та просто? Чи чоловікам, які стежать за своїм стилем, слід відкласти просту футболку для занять у спортзалі та роботі по господарству? Реальність така, що ви можете вдягати футболку та виглядати чудово! Кожен чоловік у шафі має безліч футболок. Просто потрібно знати лайфхаки, як добре виглядати у футболці кожного дня. Спочатку футболка може здаватися звичайним одягом, але насправді це зовсім не так. Тому ми хочемо поділитися з вами п'ятьма порадами того, як добре виглядати у футболці:

  • Важливо знати дрес-код.
  • Розуміти, який у вас тип фігури.
  • Правильна посадка та особливість крою.
  • V-подібний чи круглий виріз?
  • Вибір правильної тканини та кольору.

Порада №1: зверніть увагу на дрес-код

Якщо ви знаєте, що люди, там де ви будете, також будуть у футболках, тоді без проблем! Дуже важлива річ у виборі футболки - це розуміння, куди і коли її доречно вдягати. Реальність така, що більшість заходів вимагають старого доброго костюма та краватки або, хоча б, сорочки з довгими рукавами та коміром. Футболки - це більш випадок, коли подія несе в собі неформальний характер. Не потрібно кидати виклик суспільству і приходити у футболці на заходи, де всі будуть, наприклад, у ділових костюмах. У футболок є свій час і місце, так само, як у мокасин або джинсових шортів.

Порада № 2: Знайте свій тип фігури

Не у всіх тіло як у Кріса Хемсворта чи Дуейна Джонсона. Так, ці хлопці вміють носити футболки! Отже, як добре виглядати у футболці, якщо ти простий смертний? Є п'ять основних форм чоловічого тіла і ви повинні розуміти до якого типу належите саме ви, щоб оцінити свої шанси чудово виглядати у футболці.

Body

Насправді частіше буває так, що перша футболка, яку ви одягнете, швидше за все не підійде для всіх форм та розмірів тіла. Якщо ви повний або відносно великий чоловік, то напевно розумієте, що зайва вага може бути в середній частині тіла. Футболка, що облягає, не зможе приховати це. Якщо у вас худорлява фігура, футболка зможе виділити стрункість ваших рук та верхньої частини тулуба. Футболка може зробити чудову роботу, щоб ваше тіло добре виглядало, навіть без рельєфної фігури. Але для цього, вам слід звернути увагу на поради 3 і 4.

Порада №3: правильна посадка та особливість крою

Особливість крою - найважливіша частина піраміди стилю. На цьому все тримається. Щоб футболка чудово сиділа, потрібно дотримуватися двох правил:

  • Вона має відповідати формі вашого тіла.
  • Вона не повинна викликати дискомфорту або заважати свободі рухів.

Чому потрібно настільки приділяти увагу у виборі моделі? Правильно підобраний одяг підкреслить мужність вашої фігури, а невдалий вибір - навпаки приховає її. Все дуже просто. Не шкодуйте часу на пошук СВОЄЇ футболки, яка ідеально підійде для вашого типу фігури, а асортимент нашого магазину «Pierre Cardin» допоможе Вам в цьому https://pierrecardin.com.ua/catalog/futbolki-polo/ .

Приміряючи нову футболку, прислухайтесь до наступних порад, які допоможуть вам не помилитися з вибором:

  • Наскільки щільно сидить футболка, не тисне у грудях та в талії?
  • Повинні збігатися плечові шви з кінцями плечей. Футболка може бути дуже вільною, якщо плечові шви знаходяться низько або дуже вузькою, якщо шви розміщені ближче до шиї.
  • Рукава повинні закривати приблизно 1/3 ваших біцепсів. Якщо закрито більше половини ваших біцепсів або доходить до ліктів, тоді вони дуже довгі.
  • Рукава повинні злегка облягати біцепси. Широкі рукава будуть майоріти, а дуже вузькі можуть навіть порушувати кровообіг.
  • Футболка повинна бути вільною у грудях, але злегка повторювати вигини тіла. Не потрібно, щоб був сильно окреслений живіт.
  • Футболці краще бути на пару дюймів нижче за лінію пояса, злегка прикриваючи його. Найкраще, якщо вона буде достатньо довгою, щоб ви могли підняти руки, при цьому не оголивши свій живіт. Але, в свою чергу, не потрібно носити ту, яка доходитиме вам до низу стегон.

Порада № 4. V-подібний чи круглий виріз?

Існує два основних стилі футболок: з V-подібним вирізом та круглим вирізом. Що краще обрати? V-подібний виріз добре виглядає на струнких чоловіках. Глибокий виріз підкреслить і покаже широкі груди. Такий виріз створює натяк на високий зріст і візуально подовжить коротку шию, а також обличчя буде здаватись більш овальним.

Круглий виріз - відмінна модель для чоловіків з худорлявою статурою. Ця модель не сильно відкриватиме вашу шию, буде менше акценту до верхньої частини вашого тіла, що буде добре якщо ви давно не займалися спортом.

Який стиль обрати вирішувати лише Вам. Просто пам'ятайте, що не потрібно сильно відкривати груди, який би стиль ви не обрали.

Порада № 5. Вибір правильної тканини та кольору

При покупці будь-якої речі – тканина є важливим фактором, який визначає її якість. Якщо ви хочете виглядати приголомшливо у футболці, її матеріал повинен бути відмінної якості. Дві футболки можуть бути однакової моделі та кольором, але одна з них із кращої тканини перевершуватиме іншу з великим відривом. При покупці будь-якої речі завжди читайте етикетку на ній. Зазвичай, у першу чергу, всі перевіряють ціну виробу, але не маловажно також шукати інформацію про матеріал, зазвичай склад футболки складається зі 100% бавовни або суміші бавовни та поліестеру. Футболки бренду «Pierre Cardin» мають відмінну якість та асортимент на будь-який смак.

ПОРАДА: Якою б не була тканина, не купуйте дуже тонку чи легку футболку. Також пропонуємо не носити на кожен день тканини із синтетичним складом, які мають дуже високий експлуатаційний термін, за винятком випадків, коли ви бігаєте або займаєтеся спортом. Що стосується кольору - вибирайте однотонні та нейтральні кольори. Чоловіки зазвичай вибирають темні та нейтральні кольори. Ці відтінки підходять та поєднуються з будь-яким образом. Рекомендуємо починати з таких кольорів – сірий, білий, темно-синій та чорний. Але можна і поекспериментувати з яскравими смужками та альтернативними кольорами. Просто спочатку перевірте, що він вам личить, поєднується з рештою вашого вбрання і ви почуваєтеся в ньому впевнено. Оновіть свій гардероб за допомогою нашого інтернет магазину https://pierrecardin.com.ua/, ми пропонуємо широкий вибір чоловічих футболок на будь-який смак.

І ще маленька порада: чи потрібно заправляти футболки? Краще залиште футболку незаправленою. Заправити її можна якщо ви надягаєте зверху неї інший предмет одягу, наприклад, шкіряну куртку або джинсову сорочку на ґудзиках. Футболки можуть бути неймовірно стильними, якщо ви знаєте, як їх носити. Старанно підібрана футболка, що добре сидить на фігурі, може зробити вас найстильнішим хлопцем у кімнаті на будь-якому заході. Ніколи не думайте, що модний костюм і краватка - це єдиний вірний спосіб виглядати чудово. Незалежно від того, що ви шукаєте, ви можете довіритись бренду «Pierre Cardin» стосовно відмінної якості, комфорту та стилю.


Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити