Відео про бренд
(54 сек.)
0

Учимося виглядати дорого

вересня 26, 2022
Учимся выглядеть дорого

Догляд за чоловічими сорочками

Учимося виглядати дорого

Чоловіки, які вміють виглядати стильно та дорого, привертають увагу скрізь, де б вони не перебували. І в даному випадку це не стільки про гроші. Давайте разом розберемося, що насправді дозволяє чоловікові виглядати дорого.

Зовнішність

Крім вродженої харизми та якісного брендового одягу, виглядати «дорого» допоможуть:

  • Впевненість, спокій, горда постава, розправлені плечі – така поведінка створює відчуття надійності, відсутності проблем, властивих людям з лідерськими якостями.
  • Гарна фізична форма – успішні люди, як правило, стежать за фігурою, займаються спортом. А якщо ви позбудетеся шкідливих звичок і відкоригуєте харчування, то виглядатимете молодше свого реального віку, це на підсвідомому рівні теж сприймається як ознака достатку.
  • Чиста шкіра, здорові зуби – заможна людина з поганими зубами скоріше виняток із правил. Тут спрацьовує стереотип – послуги хорошого стоматолога та косметолога коштують дорого.
  • Доглянутість. Уже минули ті часи, коли для чоловіка вважалося соромним ретельно доглядати за собою і користуватися доглядовими засобами. Для догляду за обличчям недостатньо просто вмиватися з милом, спробуйте користуватися зволожуючими або живильними кремами для чоловіків, навіть бюджетні засоби дадуть непоганий результат. І не забувайте робити елементарний гігієнічний манікюр – недоглянуті руки одразу привертають увагу.
  • Стильна стрижка, що підходить до типу обличчя, ідеально чисте волосся, доглянуті вуса та борода теж розкажуть оточуючим, що ви знаходите час та гроші відвідувати хорошого майстра.

Насправді доглянута зовнішність потребує не стільки грошових вкладень, скільки часу. Можливо, щоб виглядати краще, вам доведеться вставати вранці на півгодини раніше або відмовитися від перегляду ранкових новин. Але отриманий результат однозначно вартий того, щоб трохи перебудувати свій розпорядок дня, повірте.

Man Style

Гардероб

Слідувати моді і виглядати дорого – не одне й те саме. Мода дуже швидкоплинна, не завжди ультрамодні речі доречні, та й не всім вони личать. Класичні речі ніколи не втрачають актуальності, робіть акцент на них. Ми зібрали рекомендації стилістів, які допоможуть вам у будь-якій ситуації виглядати, як чоловік зі списку Форбс:

  • Насамперед одяг має бути як новий. Якщо річ розтяглася, потерлася, вилиняла – викиньте. У крайньому випадку відвезіть на дачу. Вінтажні речі, можливо, добре виглядають на зірках шоу-бізнесу, але краще не ризикувати.
  • Одяг повинен бути чистим і випрасуваним, це нескладно – у кожній квартирі є пральна машинка, пральні та хімчистки теж ніхто не скасовував. Знайдіть вранці 10 хвилин для прасування, а ще краще – відпрасуйте одяг з вечора. Яким би дорогим не був одяг, у м'ятому ви виглядатимете непрезентабельно. Лайфгак для найорганізованіших: продумайте гардероб на тиждень, випрасуйте і акуратно розвісьте. Збираючись вранці похапцем, ви порадієте своїй передбачливості.
  • Купуйте одяг за розміром. У тісному одязі вам буде незручно, у занадто просторому ви виглядатимете одягненим з чужого плеча. Оскільки лекала для пошиття будуються для розрахунку на усереднені параметри, не полінуйтеся відвідати ательє і підігнати речі по фігурі.
  • Уникайте яскравих кольорів. Краще вибирати нейтральні відтінки чи пастель, благородно виглядають глибокі ягідні, зелені, сині.
  • Взуття – одна з найважливіших деталей образу «дорогого» чоловіка. Брудне або заношене взуття перекреслить усі ваші зусилля виглядати дорого. Тому не шкодуйте грошей на якісні туфлі та черевики, придбайте кілька пар на кожен сезон і не забувайте, що взуття теж вимагає догляду – своєчасне чищення та провітрювання продовжать термін служби.
  • У холодну пору року красивий стильний шарф здатний витягнути весь образ. Поекспериментуйте із кольорами, фактурами, способами зав'язування.
  • Носите аксесуари? Вибирайте стримані, нечисленні, відповідні нагоди та образу. Аксесуари повинні бути якісними – ремінь та гаманець із натуральної шкіри, максимально простими за дизайном. Гарний годинник не обов'язково повинен бути дуже дорогим, в ідеалі класичної форми і з металевим браслетом.

Якщо є потреба заощаджувати – спробуйте покупки на eBay, там іноді зустрічаються дуже вигідні пропозиції. Верхній одяг та взуття мають бути пріоритетною статтею витрат. Одяг має бути з мінімумом обробки, без великих та помітних логотипів. Наприклад, крихітна стилізована «Р» на лацкані піджака від Pierre Cardin розповість оточуючим, що ви людина з чудовим смаком та почуттям стилю.

Pierre Cardin – замість тисячі слів.

Повернутися назад

вас може
зацікавити