Відео про бренд
(54 сек.)
0

Учимося бути привабливими

вересня 25, 2022
Учимся быть привлекательными

Учимося виглядати дорого

Учимося бути привабливими

Куди б ви не збиралися – на співбесіду, ділову зустріч чи побачення, – перше враження вирішує все. Щоб у співрозмовника склалася про вас певна думка, достатньо буквально кількох секунд, а ось щоб цю думку змінити – знадобиться багато часу.
Тому давайте докладно розберемо, що можна (і потрібно) робити, щоб справляти хороше перше враження на людей.

Поведінка та мова

Те, що ми говоримо, багато важить при подальшому спілкуванні, а ось у перші хвилини знайомства ключову роль відіграють зовсім інші фактори – мова тіла, голос і зовнішній вигляд.

Ось кілька порад, як поводитися на першій зустрічі:

  • Пунктуальність. Запізнитись на першу зустріч – серйозний мінус. Якщо ви знаєте, що можуть бути пробки на дорогах – виїжджайте заздалегідь. Краще приїхати раніше та почекати. Якщо все ж таки так сталося, що ви спізнюєтеся – обов'язково знайдіть можливість про це повідомити.
  • Впевненість. Це зчитується на підсвідомому рівні. Тому, якщо ви невпевнені у собі, варто попрацювати над цим заздалегідь. Трохи допоможе, якщо ви наслідуватимете манеру поведінки впевнених людей – розправте плечі і тримайте спину рівною; сідайте на сидіння повністю, а не на край; покладіть руки на стегна чи підлокітники; уникайте метушливих рухів.
  • Посмішка. Це найпотужніший інструмент, здатний творити чудеса. Якщо посміхатися «на замовлення» ви не вмієте, спробуйте безпосередньо перед зустріччю згадати кілька найбільш приємних моментів з життя – це зробить вашу усмішку природною, додасть тепла у погляд, та й загалом вас сприйматимуть як позитивну і приємну людину.
  • Погляд. Очі, що бігають, або погляд у бік від співрозмовника в процесі спілкування справляють негативне враження. Тому намагайтеся кожні кілька секунд дивитися в очі співрозмовнику, підтримуючи ненав'язливий візуальний контакт.
  • Ім'я. Як правило, людям на підсвідомому рівні дуже подобається звучання власного імені. Тому в момент знайомства постарайтеся не забути відразу ім'я співрозмовника. Звернення до візаві на ім'я зарекомендує вас, як людину приємну і ввічливу.
  • Голос. Його ми отримуємо при народженні, і не завжди він такий, як би нам хотілося. Змінити голос ви не зможете, але зможете попрацювати над інтонаціями, манерою мови та дикцією. Розмовляйте не надто голосно, спокійно та виразно промовляйте слова. А якщо почнете робити невеликі паузи між реченнями, це буде знаком для співрозмовника, що ви відкриті для діалогу.
  • Інформація. При знайомстві, крім імені, ви можете сказати кілька слів про себе, те, що буде доречним у конкретній ситуації. Наприклад, на співбесіді можна дати зрозуміти, що ви попередньо ознайомилися з діяльністю компанії та розумієте, де збираєтесь працювати. Якщо обстановка сприяє легкій неформальності, можна розповісти про себе в дещо жартівливій формі, щоб розрядити атмосферу. Запитуйте співрозмовника – продемонструйте свою зацікавленість. По можливості уникайте гострих тем – політики, релігії, і в жодному разі не намагайтеся торкнутися особистого простору.
  • Мова жестів. Якщо ви розумієте, що це і як працює, можна спробувати «віддзеркалювати» пози і жести візаві, щоб створити відчуття, що у вас багато спільного. Тільки не робіть це надто явно, інакше потрібний ефект не буде досягнуто.
  • Компліменти. Якщо постаратися, завжди можна знайти у співрозмовнику щось, що можна похвалити – голос, посмішку, одяг. Вам не складно, а людині приємно. Але комплімент повинен прозвучати природно, як би «між іншим».

Спілкуючись із людиною, не забувайте, що ви ведете діалог – не варто говорити без упину. Дайте співрозмовнику можливість висловитися, ставте питання. Краще виглядати не надто балакучим, ніж нестримним базікалом. Спокій, доброзичливість та зацікавленість будуть основою для гарного враження про вас.

Man Style

Зовнішній вигляд

Приказка «зустрічають по одягу» досі не втратила актуальності, тому плануючи зустріч, поставтеся серйозно до свого зовнішнього вигляду. Незалежно від того, що це за зустріч, є нюанси, які завжди працюють:

  • будьте одягнені відповідно до нагоди і трохи краще, ніж це необхідно;
  • одяг має бути чистим, не зім'ятим, не заношеним, те саме стосується і взуття;
  • дотримуйтесь елементарних правил гігієни: чиста шкіра, акуратні руки, стрижка, свіже дихання – все це буде говорити на вашу користь;
  • будьте помірні у використанні парфуму, не варто обливатися ним так, щоб запах супроводжував вас задушливим шлейфом;
  • щодо аксесуарів сповідуйте мінімалізм, на перше місце поставивши їхню якість.

Ремінь, годинник і портмоне можуть багато розповісти про свого власника, продемонструвавши статус, гарний смак та увагу до дрібниць. Стильні та стримані аксесуари, здатні задовольнити найвибагливішого поціновувача, ви можете знайти в каталозі магазину Pierre Cardin.

Повернутися назад

вас може
зацікавити