Відео про бренд
(54 сек.)
0

Чоловічий шарф: як вибрати і з чим носити?

жовтня 19, 2020
Рекомендуємо для тебе
Мужской шарф: как выбрать и с чем носить?

Складаємо базовий чоловічий гардероб

У жіночому гардеробі шарф міцно закріпився ще в кінці XIX століття. Свою популярність він отримав завдяки тому, що шарф не тільки захищає від холоду, але і прекрасно доповнює практично будь-який образ. А ось чоловіки відносно недавно стали використовувати шарфи в повсякденності, але вони вже стали одними з найбільш важливих елементів гардероба.

Види шарфів

Класичний. Це звичні всім лаконічні шарфи середньої довжини. Зазвичай вони мають спокійний, однотонний відтінок або непомітний принт (клітка, смужка). Класичний шарф відмінно підійде до образу в будь-якому стилі, головне правильно підібрати колір і матеріал.

Хомут. Або, як його ще називають - снуд. Хомут це шарф без кінців і отримав широку популярність серед представників молоді. Його можна обернути навколо шиї або просто накинути поверх пальто або куртки.

Літній. Тонкі чоловічі шарфи не захищають від холоду, а використовуються в якості стильного аксесуара. Крім цього, вони захищають шкіру від палючого сонця і попадання пилу. Найчастіше така модель виконана з натурального шовку, бавовни або льону. Вона відмінно доповнить як діловий, так і кежуал образ.

Спортивний. Такий шарф користується попитом серед професійних спортсменів, а також любителів активного зимового відпочинку. Виробники виготовляють спортивні шарфи з особливого поєднання матеріалів, які забезпечують морозостійкість. Специфічна кругла форма шарфа забезпечує високий комфорт і безпеку: він не обвивається навколо шиї, не плутається і не затягується. Все це зводить до мінімуму ризик травм при заняттях спортом.

Як вибрати чоловічий шарф?

  1. Стиль. Перш за все, потрібно визначитися зі стилем аксесуара і зрозуміти з яким одягом Ви плануєте його носити.

  2. Колір і принт. Шарф грає важливу роль в образі, це перше, що кидається в очі, тому до вибору забарвлення і малюнка потрібно підійти серйозно. Сірий і синій є класичними кольорами шарфа, з ними образ не стане оригінальним, але залишиться елегантним. А ось від чорного шарфа стилісти рекомендують відмовитися - він може додати віку.

  3. Матеріал. Найтеплішим є шарф з натуральної вовни, якщо немає алергічних реакцій, то він ідеально підійде для зими. Тонкий шарф з натурального шовку завжди виглядає стильно, але його краще носити в теплу пору року або в приміщенні. Одним з найпопулярніших матеріалів для шарфа також є бавовна. А якщо не бентежать речі, які легко мнуться, то можна вибрати натуральний льон.

Звичайно, можна заощадити і вибрати аксесуар зі штучної тканини, зовні він може виглядати не гірше. Однак на дотик такий шарф буде неприємним для шкіри, доставляти дискомфорт, роздратування, а також його експлуатаційний термін буде в рази менше.

З чим носити?

Кашемірові і вовняні шарфи добре поєднуються зі строгими речами і доповнюють будь-який класичний образ.

Шарф можна просто накинути поверх пальто або крутки: незважаючи на простоту такого прийому, образ вийде дуже гармонійним. Головне - вибрати шарф іншого кольору ніж пальто, щоб зберегти асиметрію комплекту.

Також можна носити шарф з курткою, зробивши з аксесуара петлю, відмінним доповненням до такого поєднання стане капелюх або інший головний убір.

А тонкий шарф з натурального шовку допускається носити під легке пальто, піджак або блейзер.

Повернутися назад

вас може
зацікавити