Відео про бренд
(54 сек.)
0

ВИБИРАЄМО ЧОЛОВІЧУ ЗИМОВУ КУРТКУ

жовтня 19, 2020
ВЫБИРАЕМ МУЖСКУЮ ЗИМНЮЮ КУРТКУ

ЯК ВИБРАТИ ЧОЛОВІЧИЙ ПІДЖАК

Куртка – це той предмет одягу, який в холодну пору року найчастіше на увазі. Щоб підкреслити свій статус, зробити будь-який образ стильним і вигідно виділятися серед інших, до вибору верхнього одягу варто поставитися серйозно. Одягаючи під ідеально сидячий дорогий діловий костюм молодіжну парку, будьте впевнені, що весь образ створюватиме саме вона.

Сучасні виробники пропонують величезний вибір різних моделей, але мало хто з них готовий запропонувати варіанти, гідні чоловіка, який вважає за краще ексклюзивні речі. Як же зрозуміти, як правильно вибрати зимову куртку? На це питання ми постараємося відповісти далі.

Щоб правильно вибрати чоловічу теплу куртку, стилісти рекомендують враховувати 5 критеріїв.

Стиль

Верхній одяг повинен поєднуватися з тим, що знаходиться під ним. Якщо ви вибираєте модель під класичний костюм, віддайте перевагу утепленій куртці простого крою, спокійних кольорів, без зайвої фурнітури і кишень або куртці-бушлати з натуральної вовни. Обидва ці варіанти створять гармонійний образ і при цьому зігріють вас навіть у люті морози.

Матеріал

Якщо ви вибираєте теплу куртку або пуховик, звертайте увагу не тільки на матеріал верхньої обробки, але також і на те, з чого виготовлені підкладка і наповнювач. Оптимальні варіанти наповнювача:

  • гусячий пух;

  • термолайт;

  • прімалофт;

  • тінсулейт.

Ці матеріали чудово зберігають тепло, а також не перешкоджають повітрообміну, а значить, в такій куртці ви завжди будете почувати себе комфортно. Якісні і приємні тілу підкладки найчастіше виготовляють з кашеміру, нейлону і бавовни. А ось моделей, де переважає синтетика, краще уникати.

Розмір

Розмір зимової куртки завжди слід підбирати з урахуванням того, що під неї можна буде надіти светр. Не вибирайте зимову чоловічу куртку, яка дуже щільно прилягає до тіла: вона буде сковувати рухи і доставляти масу незручностей. Якщо під час примірки ви не здатні зав'язати шнурки, не розстібаючи куртку, вибирайте на розмір більше. Оптимальна довжина для чоловічих зимових курток – до середини стегна або на долоню вище коліна.

Якщо для вас важливо, щоб верхній одяг сидів ідеально, обов'язково знімайте мірки і звіряйте їх з розмірною сіткою виробника. Для вибору куртки вимірюють обхват грудей, ширину плечей, довжину рукава і самої куртки.

Верхній одяг бренду Pierre Cardin – це стильний дизайн, ідеальна посадка і естетична привабливість кожної речі. У каталогах бренду ви знайдете для себе куртку, яка не тільки зігріє, а й підкреслить ваш індивідуальний стиль.

Повернутися назад

вас може
зацікавити