Відео про бренд
(54 сек.)
0

Як одягатися, щоб виглядати вищим

вересня 28, 2022
Как одеваться, чтобы выглядеть выше

Як вибрати і з чим носити водолазку

Як одягатися, щоб виглядати вищим

Є чоловіки, які від природи мають невисокий зріст. Хтось не комплексує із цього приводу і насолоджується життям сповна. А комусь невисокий зріст завдає психологічного дискомфорту. У нас, на жаль, немає рецепта чарівного зілля, яке додає зросту. Але є добірка рекомендацій, за якими невисокі чоловіки візуально виглядатимуть на 5-10 сантиметрів вищими.

Фасони

Здаватися вищими добре допомагають вертикалі в одязі. Яскравий приклад – строгий костюм із приталеним піджаком та звуженими брюками. І навпаки, штани та піджак різного кольору та фактури візуально «переріжуть» фігуру. Не любите костюми чи ваш спосіб життя передбачає інший одяг? Не проблема, головне – вибрати напівприлягаючий силует та відтінки одного кольору, наприклад, вузькі сині джинси та темно-синій пуловер. Просторий, мішкуватий одяг мало того, що виглядає не надто стильно, так ще й візуально вкорочує фігуру.

Якщо піджак, то лише однобортний, із вузькими лацканами. І стежте, щоб верхній ґудзик (коли їх два) знаходився вище пупка. Закруглені поли піджака, які розходяться – те, що варто обирати невисоким чоловікам. Сорочку бажано теж підбирати з вузьким коміром.

Man Style

Довжина

Укорочені штани чи штани із заниженою посадкою варто виключити, такі речі дуже помітно спотворюють пропорції тіла. Ваш варіант – пояс штанів строго на талії, навіть за наявності живота. Довжина штанів – нижче щиколотки, і жодних відворотів унизу, не завадять і стрілки на штанях. До речі, шкарпетки, підібрані в тон до штанів, додадуть пару сантиметрів до довжини ніг.

Те саме стосується сорочок і футболок – носити їх навипуск можуть дозволити собі лише високі і довгоногі, їм мінус пару сантиметрів не критично. Чоловікам зі зростом нижче середнього верх бажано заправляти у штани.

Колір та малюнок

Віддавайте перевагу однотонному одягу. Ідеальний варіант – монохром, але це може бути трохи нудно, якщо тільки робота не зобов'язує вас дотримуватись найсуворішого дрес-коду. Якщо ви прихильник класики – костюм-двійка нейтральних тонів і світліші сорочки відмінно вирішують проблему невеликого зросту.

Подобаються яскраві кольори? Не проблема, просто комбінуйте їх з більш темними та насиченими відтінками того ж кольору. Особливо благородно виглядають сині, темно-зелені, бордові та красиві відтінки коричневого.

Якщо віддаєте перевагу тканинам з малюнком – то нехай це буде дрібний принт або тонка вертикальна смужка. Речі в смужку та з вертикальним рельєфом (вельветові тканини) візуально витягають фігуру. Клітинка, особливо велика та яскрава, невисоким людям протипоказана.

Взуття

Купувати взуття на надто товстій підошві – помилка. Воно не стільки додасть вам зросту, скільки підкреслить ваше бажання здаватися вищим і приверне увагу оточуючих. Краще підбирати стильні моделі, які гармоніюватимуть з вашим образом. Колір взуття або підбирайте в тон до брюк, або просто уникайте контрастних поєднань.

Уникайте надто великих і масивних аксесуарів та сумок, нехай все у вашій зовнішності буде гармонійно. Наприклад, на гладкому і невисокому чоловікові вузька краватка виглядатиме не найкращим чином.

Повнота здатна візуально ще зменшити невисокий зріст. Тому намагайтеся не набирати зайву вагу. Струнка гармонійна статура, пряма спина, широкі плечі і відсутність живота дозволять вам здаватися вищими. Не кажучи вже про те, що підтягнута статура це просто красиво. Але не перетворюйте бажання здаватися трохи вищим у нав'язливу ідею. Якщо людина розумна і приємна у спілкуванні, оточуючі дуже швидко перестають звертати увагу на особливості її зовнішності. Найбільш привабливі риси у чоловікові – сила духу, характер та харизма.

Повернутися назад

вас може
зацікавити