Відео про бренд
(54 сек.)
0

Як вибрати і з чим носити водолазку

вересня 28, 2022
Рекомендуємо для тебе
Как выбрать и с чем носить водолазку

Топ-10 стильних речей для осіннього чоловічого гардеробу

Як вибрати і з чим носити водолазку

З настанням холодів актуальним для багатьох стає питання: «Що вдягнути, щоб не мерзнути, але виглядати стильно?» Відмінно зігрівають трикотажні і в'язані речі, але далеко не всі вони вписуються в офісний дрес-код. Однак ми знайшли унікальний предмет одягу, який зігріє, і при цьому дозволить вам створювати стильні образи на будь-який випадок.

Йтиметься про чоловічу водолазку, вона ж гольф, вона ж бадлон. Ця базова модель светра залишається популярною вже багато десятиліть. Серед шанувальників водолазки можна згадати таких знаменитостей, як Ів Монтан, Марчелло Мастроянні та Стів Джобс. У цій статті ми хочемо розповісти, за якими критеріями вибирати гольф та з чим його носити.

Man Style

Матеріал

Вибір матеріалу залежить у першу чергу від сезону:

  • Літо. Підійде найтонший бавовняний трикотаж, така річ чудово виглядає як сама по собі, так і в поєднанні з легким піджаком, джинсовою або картатою сорочкою. Бувають водолазки з коротким рукавом, ви можете носити її замість футболки, коли потрібно створити формальний образ.
  • Весна, осінь. Коли для вовняних тканин ще занадто тепло, але й чиста бавовна вже не те, стане в нагоді водолазка зі змішаного трикотажного полотна, наприклад, бавовняного з додаванням віскози. У такого складу маса переваг – більш шовковиста фактура, тканина менше схильна до утворення катишків і заломів.
  • Зима. Ідеальний варіант – тонкий кашемір чи альпака. Якщо потрібно щось простіше, – суміші з мериносовою вовною у складі. Але навіть зимова водолазка має бути тонкою, а не нагадувати за щільністю светр.

Повністю синтетичні водолазки краще не носити – вони погано пропускають повітря, швидко набувають поношеного вигляду і накопичують статичну електрику.

Кольори та фактури

Найпопулярнішим та універсальним кольором для чоловічого гольфу був і залишається чорний, але не варто зупинятися лише на ньому. Підбирайте колір залежно від способу життя та особистих уподобань.

Якщо у вашому гардеробі переважають речі в класичному діловому стилі, вибирайте однотонні водолазки з гладкою фактурою. Склад тканини може бути будь-яким, головне щоб вона була тонкою. Віддавайте перевагу нейтральним кольорам, відтінки – від пастельних до насичених, глибоких.

Якщо ваш стиль – смарт кежуал, і робота допускає неофіційний стиль в одязі, то можете сміливо вибирати яскраві і насичені кольори.

Фасон

Якщо ви щасливий володар атлетичної фігури, сміливо вибирайте напівприлягаючий крій. Водолазка в обтяжку носиться тільки як нижній шар – під пуловер або сорочку.
Чоловікам із животом варто підібрати більш просторі моделі, які дещо приховують повноту.

З чим носити

Водолазка поєднується практично з будь-яким одягом, але оскільки ця річ передбачає певну елегантність в одязі, не варто одягати її з такими спірними речами, як шкіряні байкерські штани, скінні або джинси.

Тонкі однотонні водолазки можна одягати під діловий костюм замість сорочки, в цьому випадку вона повинна бути на пару тонів світлішою за піджак. Відмінний приклад – гольф із мериносової вовни з додаванням поліестеру в колекції Future Flex від Pierre Cardin. А також його можна носити з джинсами, чиносами та піджаками у стилі кежуал. Добре підійдуть до водолазки в'язані кардигани, шкіряні або джинсові куртки, бомбери. Водолазки з рельєфними візерунками або кольоровим малюнком бажано носити без піджака як самостійний елемент.

Винятки, коли не можна носити водолазку – суворий дрес-код або урочисті заходи, які передбачають обов'язкову наявність сорочки.

Повернутися назад

вас може
зацікавити