Відео про бренд
(54 сек.)
0

Капсульний чоловічий гардероб на сезон осінь-зима

жовтня 22, 2022
Капсульный мужской гардероб на сезон осень-зима

Чоловічі светри – одяг для відпочинку чи не тільки?

Капсульний чоловічий гардероб на сезон осінь-зима

Літо з його мінімумом одягу залишилося далеко позаду, і холодна погода висуває свої вимоги. Хочеться бути одягненим комфортно та тепло, і одночасно стильно. Що ж має входити до осінньо-зимового гардеробу сучасного ділового чоловіка?

Верхній одяг

Маст хев у гардеробі кожного джентльмена, що поважає себе, – пальто. Вкорочене, якщо керуєте авто, або довше, демісезонне або утеплене, але пальто має бути. Бажано прямий крій, стримані кольори, мінімум деталей і, звичайно, відмінна якість.

Для неофіційних випадків знадобиться куртка. Вибирайте за ситуацією та сезоном – наприклад, бомбер, шкірянка, парка, пуховик.

Взуття

На кожен сезон необхідно мати мінімум 2-3 пари взуття, щоб воно не заношувалося, а також встигало сохнути і провітрюватися.

Восени та взимку для ділового образу підходить лише класичне взуття темних кольорів – черевики, броги, монки. Краще вибирати моделі з трохи загостреним носком – круглий личить далеко не всім. Взуття із замші виглядає дуже красиво і відмінно гріє, але вимагає ретельного догляду – регулярного чищення спеціальною щіткою та обробки водовідштовхуючими засобами. Якщо ви знаєте, що забуватимете це робити, купуйте взуття зі щільної гладенької шкіри.

Для прогулянок варто купити хоча б одні теплі черевики на масивній підошві. Ну а для занять спортом у холод теж існує зимове взуття, зі своєю специфікою.

Mstyle

Середній шар одягу

Холоди – зовсім не привід кутатися у безформні светри та толстовки та штани на флісі. Сучасні тканини, які використовуються для пошиття якісного одягу, теплі, але при цьому красиві та досить тонкі.

Костюм

Він просто створений для холодної пори року. Дорогі вовняні тканини чудово виглядають та зігрівають у холодну погоду. Віддавайте перевагу темним кольорам – чорному, темно-синьому, відтінкам сірого та коричневого. На додаток до костюма не завадить гарний блейзер – однотонний або в непомітну клітку, він чудово поєднуватиметься зі строгими джинсами, дозволяючи створювати стильні, трохи менш формальні образи.

Штани

Крім штанів від костюма, для офісу вам знадобиться хоча б ще одна пара класичних брюк, іншого кольору чи фасону. А також штани-флети чи темні строгі джинси.

Класичні сині джинси чудово підійдуть для неформальних приводів. А для активного відпочинку варто придбати стильний і теплий спортивний костюм.

Верх

Класичні сорочки. Їх має бути не менше 3-4 штук, різної фактури та кольору, і хоча б одна строга біла з довгим рукавом. Для тепла на сорочки можна додатково одягати жилет чи пуловер.

Окрема тема – водолазки, джемпери та светри. Для офісу вибирайте суворі однотонні водолазки, джемпери та пуловери, для відпочинку – все, що вам до вподоби і вписується у ваш стиль.

Білизна

Цю тему часто незаслужено оминають, але куди ж без неї? Бажано мати пару майок чи футболок, причому біла майка має бути обов'язково – вдягати під тонкі світлі сорочки. Якщо ви любитель активного відпочинку на свіжому повітрі, то зможете оцінити комфорт хорошої термобілизни.

Аксесуари

Чоловіки теж люблять тепло та комфорт, і не варто відмовляти собі в задоволенні купити стильний комплект із шапки та шарфу. А дорогі шкіряні рукавички додадуть образу завершеності та продемонструють наявність у вас витонченого смаку. І звичайно, не варто забувати про краватку – важлива ділова зустріч передбачає її наявність незалежно від пори року. А краще, якщо краваток у вас буде більше однієї.

І на закінчення. Вибираючи одяг, звертайте насамперед увагу на якість та склад тканини. Не варто купувати дешеві речі – вони швидко втратять привабливий вигляд, та й враження на ділових партнерів справлять відповідне. І навпаки, якісні, дорогі, стильні речі прослужать вам довго та працюватимуть на вашу репутацію.

Pierre Cardin – стиль та якість у будь-яку пору року.

Повернутися назад

вас може
зацікавити