Відео про бренд
(54 сек.)
0

ЯК ВИБРАТИ ЧОЛОВІЧИЙ ПІДЖАК

жовтня 19, 2020
Рекомендуємо для тебе
КАК ВЫБРАТЬ МУЖСКОЙ ПИДЖАК

Чи носять чоловічі жилети у 2020 році?

Такий предмет одягу, як піджак, є дуже важливою частиною чоловічого гардероба. В цьому немає нічого дивного, адже піджак може «витягнути» будь-який образ, скорегувати недоліки фігури, зробити стрункішою, розширити плечі. Крім того, будь-який чоловік в ньому виглядає більш солідно і елегантно.

У багатьох представників сильної статі піджак асоціюється тільки з дискомфортом і скутістю, а причиною цього всього є неправильний вибір цього предмета гардероба.

Пропонуємо дізнатися, як правильно вибрати піджак, щоб більше не стикатися з такими проблемами. Ми підібрали три критерії, які допоможуть вам підібрати ідеальний варіант піджака для чоловіка.

Модель піджака

Це може бути класичний піджак, який слід носити з брюками з аналогічного матеріалу. Ідеальний варіант для роботи або урочистостей, які потребують відповідного дрес-коду.

Блейзер, або спортивний піджак - більш розслаблений повсякденний варіант в стилі casual, поєднувати який можна з джинсами і брюками інших квітів і матеріалів. Це відмінне рішення для повсякденних чоловічих образів.

Матеріал

Якщо ви хочете, щоб в піджаку було комфортно, підбирайте матеріал, відповідний сезону і вашими відчуттями. Для холодної пори року підійдуть моделі з додаванням вовни, фланель, твід і вельвет. Для літа відмінно підходить льон і бавовна. Однак не варто забувати, що одяг з натуральних тканин швидко мнеться і може виглядати не дуже охайно. Класичні піджаки, як правило, виготовляють з додаванням синтетичних матеріалів, це дозволяє їм тримати форму і виглядати презентабельно.

Розмір

Для того щоб вибрати розмір піджака правильно, слід зняти мірки. Виміряйте довжину спини. Для цього потрібно виміряти відстань від плеча на рівні шиї до суглоба великого пальця руки спереду. Вимірювати талію потрібно, обернувши вимірювальну стрічку навколо верхньої частини тіла на рівні пупка. Довжину рукава можна виміряти, помістивши рулетку на зовнішній край плечової кістки і простягнувши її через лікоть до зап'ястя.

Ці значення допоможуть вам без проблем вибрати відповідний піджак, керуючись розмірної сіткою виробника.

Підбираючи кольорову гаму, слід керуватися особистими уподобаннями, поєднанням кольорів з іншими елементами гардероба і вимогам дрес-коду, якщо мова йде про офіційний стиль.

Вибрати піджак для чоловіка не так вже й складно, якщо підходити до цього грамотно. В інтернет-магазині чоловічого бренду Pierre Cardin ви знайдете чоловічі піджаки бездоганного крою, які додадуть неповторний стиль у ваш образ.

Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити