Відео про бренд
(54 сек.)
0

Бути стильним – просто?

вересня 23, 2022
Рекомендуємо для тебе
Быть стильным – просто?

Уроки стилю для справжніх джентльменів

Бути стильним – просто?

Ми знаємо, що чоловіки здебільшого не люблять займатися шопінгом. А вмінню правильно комбінувати між собою предмети одягу чомусь навчають переважно дівчаток, забуваючи про те, що чоловікам теж необхідно виглядати стильно і елегантно. У суспільстві все ще продовжують зустрічати за одягом, а щоб справити перше враження, у вас буде всього 30 секунд. Тож іноді неправильно підібраний одяг чи інші недоліки зовнішнього вигляду можуть мати неприємні наслідки.

Чоловікам на замітку

Навчитися не помилятися при виборі одягу не так складно, як може здатися. Ми підготували невелику добірку порад, які допоможуть бути на висоті у будь-якій ситуації, де одяг відіграє роль.

Більше – не означає краще. Ми впевнені, що у вашому гардеробі є багато стильних речей. Але не треба одягати їх усі одразу – футболку, сорочку, жилетку та піджак, наприклад. Занадто багато шарів зіпсують силует і заважатимуть один одному. Досить просто підібрати речі, що відповідають сезону та ситуації.

Взуття. Воно має бути якісним, чистим та доглянутим, і крапка. Хтось має унікальне вміння акуратно носити взуття роками, у когось пара живе максимум сезон, але будь-яке взуття зношується і деформується. Якими б зручними були улюблені туфлі, рано чи пізно їх доведеться викинути. І взуття повинне відповідати одягу, діловий образ – класичні туфлі чи черевики, не мокасини, лофери чи кросівки. Стиль кежуал доречний не скрізь.

Парфуми. Перше правило – поміркованість. Поливатися парфумами можна тільки в тому випадку, якщо ваша мета – відлякати всіх людей у стометровому радіусі. Якщо ні, то двох натискань на розпилювач буде достатньо.

Брюки. Пояс брюк має бути на талії. Не під грудьми, не на стегнах, інакше ризикуєте виглядати смішно. Щодо довжини – нижній край штанів повинен утворювати одну складку на підйомі ноги, а ззаду на пару сантиметрів не доходити до підлоги. Правильну довжину штанів вам допоможуть зробити у гарному ательє.

Колір. Тут все трохи складніше. Якщо не впевнені, що можете скласти композицію складніше за чорне + біле, зверніться за допомогою до консультанта в магазині одягу, їх спеціально вчать комбінувати одяг. А ще можна замовити послугу стиліста – він підбере комплекти на будь-який випадок.

Непрасований одяг. Навіть якщо ви не представник ТОП-менеджменту, а простий офісний службовець, і навіть якщо ви безнадійно проспали – у м'ятому одязі ходити неприпустимо. Прасуйте у вихідні, з вечора або замовте прання з прасуванням в пральні. А якщо ні, то не врятує навіть логотип престижного бренду.

Man Style

Неочевидні тонкощі

Крім поширених правил, є моменти, які здатні підкреслити як узгодженість образу, так і зіпсувати все враження. Ось ще кілька рекомендацій:

  • навчіться зав'язувати гарний вузол на краватці, хоча б один;
  • вибирайте одяг строго за розміром та сезоном;
  • підбирайте правильні шкарпетки (про це ми маємо цілу статтю);
  • не носіть все необхідне у кишенях – придбайте пару сумок для різних випадків;
  • не носіть з діловим костюмом пуховик, віддайте перевагу теплому класичному пальту;
  • не намагайтеся ховати зайву вагу за мішкуватим одягом, вибирайте вертикальні лінії та темні відтінки;
  • не купуйте одяг у комплекті, наприклад, сорочку у наборі з краваткою, попросіть консультанта підібрати окремі речі;
  • не застібайте піджак на всі ґудзики – нижній або верхній потрібен просто для краси;
  • краватка має діставати до ременя;
  • і не носіть нічого на ремені, ви ж не торговець із ринку;
  • одяг має бути з натуральних тканин із невеликою домішкою синтетики.

Якщо ваш спосіб життя потребує бездоганного зовнішнього вигляду, доведеться поринути у нюанси вибору одягу та аксесуарів. Але для цілеспрямованих та наполегливих немає нічого неможливого. Однак якщо ви купуєте одяг у магазинах Pierre Cardin, все стає зовсім просто – наші консультанти підберуть повний комплект одягу, що відповідає вашому способу життя. А знижки та бонуси стануть приємним доповненням до нового одягу.

Pierre Cardin – простий та комфортний шопінг.

Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити