Відео про бренд
(54 сек.)
0

Від бутіка до онлайн-шопінгу

лютого 03, 2022
От бутика к онлайн-шопингу

Подарунки до Дня закоханих

Будь-яка криза, крім стресу та трагедій, несе у собі й позитивні моменти. Проблеми завжди служили каталізатором розвитку людства, і модна індустрія не виняток. Тяга до прекрасного в людині незнищенна, і 20 століття налічує безліч прикладів. Один із них – холодна війна, яка тривала кілька десятиліть та дала початок творчості П'єра Кардена і Пако Рабана.

Зліт Кардена як модельєра був стрімким, сьогодні цьому бренду немає рівних за поширеністю. Дизайнер працював із такими знаменитостями, як Майя Плісецька, Жанна Моро, Марлен Дітріх. А легендарні The Beatles зробили одяг від Кардена своєю родзинкою, чим ще більше підігріли інтерес суспільства до творчості метра.

Мода та локдаун

Локдаун 2020, коли спостерігався різкий спад у всіх галузях, став першим кроком на шляху до глобальних змін. Світ уже не може залишатися незмінним, він просто змушений трансформуватися. Мабуть, фешн-індустрія – найяскравіший приклад. Модні покази скасовуються один за одним, і розглядається можливість зробити їх повністю віртуальними. Спільна робота моделей та дизайнерів також переноситься в онлайн.

Локдаун у буквальному значенні слова поставив увесь світ на паузу. Закриваються, вимушено чи добровільно, у величезній кількості модні магазини. Це зачепило і великі бренди, і невеликі сімейні виробництва. У той же час починають стрімко зростати інтернет-продажі – наляканий світ прагне максимально вберегти себе від небезпеки.

Для багатьох – і продавців, і покупців – вихід в онлайн став новим досвідом, нехай дещо стресовим, але таким, що дає можливість вижити в умовах світової кризи. Безперервне збільшення кількості інтернет-магазинів та зростання онлайн-продажів лише підтверджує правильність цього кроку на шляху до змін.

Переваги покупок онлайн

Життя за умов епідемії диктує свої правила. Люди прагнуть за можливості обмежити соціальні контакти та звести час перебування у громадських місцях до мінімуму. У таких умовах інтернет-шопінг має низку незаперечних переваг:

  1. У вас немає потреби наживо контактувати з людьми – спілкування з менеджером відбувається телефоном або в чаті.

  2. Вам більше не потрібно витрачати час на ходіння по магазинам. З урахуванням щільного міського трафіку, економія часу очевидна.

  3. Багато інтернет-магазинів створюють фотопідбірки комплектів одягу для різних цілей. Це полегшує покупцеві завдання – іноді складно подумки уявити, як виглядатимуть разом обрані речі.

  4. Ви можете вибрати одяг та оформити замовлення у будь-який час доби та з будь-якої точки світу, не прив'язуючись до розташування та графіку роботи магазину.

Можливість вибрати форму оплати, спосіб та час доставки роблять покупки одягу в інтернеті ще зручнішими.

Онлайн-шопінг від Pierre Cardin

Відомий французький бренд не став винятком і активно розвиває свої інтернет-магазини. Віртуальний бутік Pierre Cardin організований таким чином, щоб зробити вибір одягу простим і комфортним для покупця. Каталог одягу максимально деталізований, що дозволяє швидко знайти необхідне. Акційні товари та новинки також винесено на власні сторінки. Одяг для дуже високих представників сильної половини людства скомпонований в окремий каталог, як і одяг для масивних чоловіків.

Якщо ви все ще хвилюєтеся, що вибрати одяг по інтернету складно – ми готові довести протилежне. Наше кредо – любов до кожного покупця та індивідуальний підхід.

Ось як побудовано роботу нашого інтернет-магазину:

  1. Кожен покупець отримує персонального менеджера, який консультуватиме і допомагатиме з підбором одягу під будь-який захід.

  2. Сайт має розділ, де наведено розмірні сітки усієї продукції Pierre Cardin. Для кожного виду одягу є схематичні зображення зняття мірок, а також докладні поради щодо визначення свого розміру.

  3. Відео, що демонструє, як правильно знімати мірки, робить процес максимально простим та зрозумілим.

  4. Одяг, який не підійшов за розміром або просто не сподобався, ви можете повернути протягом 14 днів після покупки.

Окрема сторінка на сайті присвячена докладним рекомендаціям щодо підбору одягу. Ви дізнаєтеся, як правильно вибрати сорочку та костюм на свій тип фігури, що має бути в базовому гардеробі чоловіка, як підбирати та носити аксесуари. Ну, а якщо ви не хочете витрачати час на читання, достатньо замовити дзвінок консультанта, який відповість на всі запитання.

Зробивши один раз усі необхідні виміри та поспілкувавшись з консультантом, надалі ви витрачатимете лічені хвилини на підбір потрібної речі. Одяг від Pierre Cardin має найширший діапазон розмірів, від S до 6XL, і три ростовки – для чоловіків низького, середнього та високого зросту. Ви знайдете в інтернет-магазині одяг на всі випадки життя – для занять спортом, прогулянок, робочих буднів та урочистих заходів, а також спідню білизну та величезний вибір аксесуарів. Таким чином, у вас є можливість підібрати повний гардероб, не витрачаючи час та нерви на поїздки по магазинах.

Продумана дисконтна система та клубні карти роблять онлайн-шопінг не лише простим, а й вигідним. Учасники VIP-club отримують фіксовані знижки навіть на новинки, а до Дня народження – спеціальні пропозиції та подарунки. Кожна покупка від онлайн-бутика Pierre Cardin доставляється у фірмовому пакуванні. Якщо ви робите покупку не для себе, а на подарунок, вам вже не потрібно дбати про подарункове оформлення, ми зробимо це за вас.

Бути стильним – зручно та просто, якщо ваш вибір Pierre Cardin!


Повернутися назад

вас може
зацікавити