Відео про бренд
(54 сек.)
0

Чоловіча спідня білизна

липня 30, 2022
Рекомендуємо для тебе
Мужское нижнее белье

Вишиванка. Традиції знову у тренді

Чоловіча спідня білизна

Сьогодні поговоримо про делікатні речі, які не прийнято обговорювати голосно та будь з ким. Йтиметься про чоловічу спідню білизну. Загалом, під це поняття підпадає все, що безпосередньо прилягає до шкіри або носиться під одягом: піжами, термобілизна, майки та труси. Але в цій статті ми розповімо саме про труси.

Вибирати спідню білизну слід з особливою ретельністю, адже від неї залежить ваш комфорт протягом дня. Неправильно вибрана білизна, на думку лікарів-урологів, може призвести навіть до проблем зі здоров'ям репродуктивної системи.

Види чоловічих трусів

Вплив епох простежується в усьому, зокрема й у моді спідню білизну. Якщо колись чоловіки носили виключно ситцеві «сімейники» веселеньких забарвлень, то зараз у сильної половини людства з'явився вибір. Не такий багатий, як у жінок, але все ж таки моделей чоловічих трусів більш ніж достатньо, щоб підібрати собі щось підходяще:

  • Боксери. Напевно, одна з найпопулярніших серед чоловіків моделей трусів. Зручні, дихаючі, але не найкращий вибір, якщо потрібна впевнена підтримка. Бувають кількох видів: більш просторі боксери – Casual Fit – потрапляють у категорію сімейних трусів, завдяки вільному крою в них дуже зручно спати, а різновид Slim Fit – трохи облягаючі, але все ж таки не в обтяжку.
  • Брифи. Вони ж плавки, вони ж сліпи. Труси, що ідеально сидять по фігурі, з високими вирізами з боків, що відкривають ноги, але при цьому спереду і ззаду все надійно прикрито. Як варіант – можуть бути з досить низькою посадкою та більш широкими бічними частинами, нагадуючи дуже короткі шорти.
  • Транки. Можна сказати, що це вдалий гібрид боксерів та брифів. Від боксерів ця модель успадкувала крій, від брифів – посадку, що облягає.
  • Хіпси. Прості, універсальні, зручні для повсякденного носіння прямі труси. Втім, для побачення вони також цілком підійдуть.
  • Джоки. Ідеальна білизна для спорту, хоч і вельми незвична для шанувальників консерватизму. По суті, джоки – це конструкція з кількох смужок еластичної тканини, які охоплюють талію та ноги прямо під сідницями. Передня частина цих трусів виглядає приблизно так само, як стрінги. Такий дизайн забезпечує надійну підтримку чоловічих геніталій під час занять спортом. Для найбільш екстремальних видів спорту рекомендуємо доповнити джоки спеціальною захисною черепашкою.
  • Танга та стрінги. Вони дуже схожі між собою, різниця лише у крої задньої частини – танга частково прикривають сідниці, а стрінги оголюють повністю. Ця модель – для любителів екзотики та епатажності. Навряд чи в такій білизні буде комфортно провести цілий день. А ось для того, щоб здивувати кохану жінку та влаштувати їй незабутнє шоу, такі труси цілком годяться.

В інтернет-магазині Pierre Cardin ви знайдете чудові зразки боксерів та сліпів, їх можна придбати як поштучно, так і наборами. Класичний чорний та білий, а також сірий меланжевий трикотаж відмінної якості з фірмовими написами або логотипом – ідеальний вибір для поціновувачів класичного стилю.

Тканина для спідньої білизни

Здавалося б, що тут складного – трикотаж та й усе. Але свої нюанси є і тут. Модель трусів, а також їхнє призначення пред'являють певні вимоги до тканини, з якої вони пошиті. Наприклад, для пошиття боксерів найчастіше використовують бавовняні тканини, еластан, сатин та віскозу. Хіпси зазвичай шиють із бавовни, а джоки – з бавовни, бамбукового волокна і навіть із шовку. Для брифів підійде і бавовна з добавками, і мікрофібра, еластан та низка інших еластичних тканин. Стрінги та танга бувають шовковими та нейлоновими, з поліаміду або спандексу. А деякі моделі спортивних трусів шиються зі спеціально розроблених для спорту синтетичних тканин.

Як вибирати білизну

Основні критерії вибору – зріст і вага, а лише потім ваш смак і особисті переваги. Отже, як вибрати труси за типом фігури:

  • висока і худорлява статура – брифи, хіпси та боксери моделі Slim Fit (класичні вільні боксери будуть виглядати мішкуватими);
  • чоловікам з класичною або м'язистою статурою, незалежно від зросту, підійде будь-яка модель, вибирайте на свій смак;
  • якщо ви маєте більш масивну нижню частину тіла, то ідеальним вибором стануть хіпси та боксери, що прилягають;
  • великим чоловікам, як правило, рекомендують труси-боксери будь-якого типу.

Яку б модель ви не вибрали для повсякденного носіння, пам'ятайте, що білизна має бути якісною та точно за розміром. Спробуйте купити хоча б одну пару трусів від Pierre Cadrin, і ми впевнені — ви оціните це приголомшливе відчуття комфорту протягом усього дня.

Повернутися назад

вас може
зацікавити