Відео про бренд
(54 сек.)
0

Casual стиль в чоловічому одязі

серпня 01, 2020
Casual стиль в мужской одежде

Чоловічі шкарпетки. Як вибрати і носити правильно?

Casual дрес-код - це те, що настільки міцно увійшло в наше життя, що навіть в гардеробі самої ділової в світі людини знайдеться пара-трійка розслаблених повсякденних речей. Складно уявити собі одяг більш комфортний і практичний, ніж трикотажна футболка і зручні штани. Крім того, саме стиль кежуал надає величезний простір для самовираження і стильних експериментів. Тут немає строгих правил і обмежень, але все ж дещо слід знати.

У цій статті мова піде про те, з яких речей можна скласти дійсно стильний кежуал-гардероб.

Складові базового гардероба в стилі casual

Джинси. Це майже символ стилю кежуал. Саме джинси носить більшість чоловіків в повсякденному житті. І якщо ви теж плануєте зробити їх головним елементом вашого базового гардероба, радимо вибирати дійсно якісні моделі, які ідеально сидять на вас. У каталогах бренду Pierre Cardin представлені найактуальніші моделі чоловічих джинсів, які стануть прекрасною основою вашого кежуал-гардероба.

Штани. Якщо в рамках повсякденного стилю вам захочеться виглядати трохи більш зібрано або ви просто не є шанувальником деніму, зверніть увагу на чіноси. Штани прямого крою з щільної бавовни стануть прекрасною альтернативою джинсам і допоможуть урізноманітнити ваш гардероб. Якщо ж ви, навпаки, хочете створити максимально розслаблений образ, наближений до спортивного, придивіться до штанів карго. Моделі таких брюк з об'ємними кишенями - це тренд 2020 року.

Вибирайте нейтральні відтінки: бежевий, темно-синій, сірий, коричневий і т. д.

Футболки. Ще один невід'ємний атрибут повсякденного розслабленого стилю. Навіть якщо ви віддаєте перевагу більш зібраним образам для виходу на вулицю або в спортзал - без футболки не обійтися. А значить, що в гардеробі кожного чоловіка вони повинні бути присутніми, бажано в декількох різних кольорах.

Найуніверсальніші моделі - однотонні бавовняні футболки з круглим вирізом. Їх найпростіше поєднувати з будь-якими елементами одягу. Не варто вибирати занадто облягаючі моделі, а також футболки з великим вмістом синтетики в складі. Віддавайте перевагу щільному натуральному матеріалу.

Сорочки. Чудовий варіант на випадок, якщо вам хочеться виглядати трохи більш формально. Для стилю кежуал можна вибирати вільні в клітинку або однотонні сорочки. Для теплої пори року можна придбати декілька моделей з коротким рукавом, вони добре будуть виглядати з шортами. Якщо ви плануєте надягати зверху жакет або блейзер, сорочка має бути з довгим рукавом. Щоб надати образу розслабленості, довгі рукава сорочки можна підкотити.

Колір сорочки може бути будь-яким, тут все залежить від загальної колірної гами вашого гардероба і ваших уподобань.

Верхній одяг. Для стилю кежуал підійдуть джинсові куртки, вітровки, бомбери. Для теплої пори року в якості верхнього шару можна використовувати трикотажні кардигани.

Взуття. Для стилю кежуал незамінним варіантом стануть кросівки або кеди. Вибирайте нейтральні відтінки, які добре поєднуватимуться з будь-яким одягом. Крім цього, варто звернути увагу на топсайдери і сліпони. Вони чудово поєднуються з брюками-чінос.

Інтернет-магазин відомого бренду Pierre Cardin - місце, де ви знайдете все необхідне для створення стильного повсякденного способу.

Повернутися назад

вас може
зацікавити