Відео про бренд
(54 сек.)
0

Яке взуття вибирають успішні чоловіки?

вересня 04, 2020
Какую обувь выбирают успешные мужчины?

Як вибрати весільний костюм для нареченого?

Класична взуття - це те, без чого неможливо уявити гардероб сучасного успішного чоловіка. Для того щоб правильно вибирати моделі взуття, рекомендуємо вам ознайомитися з гідом по класичному взуттю.

Класичні моделі чоловічого взуття

Оксфорди - взуття із закритою шнурівкою і каблуком не більше двох сантиметрів. Можуть бути виконані з гладкої або лакованої шкіри, а також замші. Це найсуворіший і формальний варіант взуття. Оксфорди слід носити з класичними костюмами і смокінгами.

Однак в сучасних модних образах допустимо їх поєднання з різними стилями одягу, в тому числі і повсякденному. Дуже сучасно виглядають комбінації з укороченими брюками.

Класичні моделі оксфордів виконані в чорному і коричневому кольорі. Тому, якщо ви підбираєте ідеальну пару до формального ділового костюма, краще варіанту, ніж оксфорди, вам не знайти.

Дербі і блучери - моделі, які є менш формальнимізновидом оксфордів. Головна відмінність цих моделей - відкрита шнурівка, а також наявність берци поверх союзкі. Ці особливості роблять дані моделі найбільш підходящими для володарів високого підйому. Найчастіше такі черевики мають тонку підошву зі шкіри і невеликий каблук. Класичні моделі виконані в чорному, коричневому і темно-синьому кольорах.

Таке взуття не можна носити з діловим костюмом. Але для повсякденного або неформального ділового стилю дербі і блучери підійдуть найкраще.

Лофери - туфлі на невеликому каблуці без шнурівки з довгим язичком або перемичкою на підйомі, а також невеликим каблуком. Існує кілька різновидів цієї моделі взуття, крім класики:

  • пенні - модель з декоративною накладкою з ромбом;

  • сліппери - модель з язичком, на який, як правило, пришивають будь-якої логотип або знак. На місці логотипу можуть бути пензлики, бахрома або пряжка.

Лофери прекрасно поєднуються з одягом в стилі кежуал.

Монки - це модель вузьких туфель або черевик з витягнутими носками без шнурівки, замість неї на туфлях розташовані один або два ремінця з пряжками. Виготовляють монки зі шкіри або замші.

Ця модель добре поєднується як з класичним гардеробом, так і з одягом в стилі кежуал.

Броги - модель туфель або черевик з перфорацією. Броги можуть називатися як оксфорд, так і дербі, відмінність буде лише в наявності отворів на шкірі. Така модель стане ідеальним рішенням для стилю смарт-кежуал, вона перетворить розслаблений образ в більш солідний і, навпаки, зробить трохи менш формальним класичний діловий костюм.

Топсайдери - спочатку таке взуття одягали любителі яхтингу. Їх гумова підошва не ковзала на палубі. Звідси і пішла назва моделі. «Topside» в перекладі з англійської означає «на палубі». Поступово топсайдери увійшли і в повсякденне життя. Таке взуття стане прекрасним рішенням для літніх чоловічих образів вихідного дня. Вона чудово поєднується з шортами, лляними брюками і футболками поло. Носити топсайдери слід без шкарпеток.

Мокасини - ще один варіант взуття для розслабленого повсякденного стилю одягу. Зручні туфлі на м'якій підошві зі шкіри або замші забезпечать вам зручність і комфорт в неформальних образах. А ось поєднувати їх з сорочками і костюмними брюками - ідея не найкраща.

Повернутися назад

вас може
зацікавити