Відео про бренд
(54 сек.)
0

Як вибрати весільний костюм для нареченого?

вересня 23, 2020
Как выбрать свадебный костюм для жениха?

Важливі елементи образу нареченого

Більшу частку уваги при підготовці до весілля найчастіше забирає вибір сукні. А що ж робити нареченим? Адже чоловікові теж потрібно виглядати гідно. Вибір «того самого» чоловічого костюма – завдання часом не менш складне, а в деяких випадках пошуки забирають навіть більше сил і часу, ніж у представниць прекрасної статі.

Зазвичай весільний наряд не те, що цілком опановує чоловічий розум. Чоловіки схильні думати, що це нескладно і займе від сили 30 хвилин, але, коли доходить до справи, нарачені зіткаються з масою несподіваних проблем. То костюм не сидить, то матеріал не підходить; не той колір, не та сорочка, або ж річ взагалі не вписується в стилістику торжества.

Для того щоб уникнути таких «сюрпризів», краще підійти до вибору весільного костюма більш ретельно. У цьому вам допоможуть наступні поради.

Вирішіть, який саме костюм вам потрібен

Модель костюма – перше, на що варто звернути увагу. Вона повинна узгоджуватися зі стилістикою весілля, підходити вам по фігурі і відповідати вашому смаку. Погодьтеся, що урочистий чорний фрак не зовсім відповідний наряд, якщо ви оформили торжество в стилі рустик. Тому саме модель костюма – перше, з чим вам потрібно визначитися.

Серед безлічі варіантів весільних костюмів найбільш популярними є наступні:

Класичний костюм. До класики відносять штани і піджак прямого крою однакового матеріалу і відтінку. На додаток до класичного образу повинні бути підібрані сорочка, що гармоніює з кольором, краватка або метелик, класичне взуття, а також додаткові аксесуари, такі як запонки і затиск для краватки. Такий костюм вибирає більшість наречених. І не дарма. Адже подібний костюм буде доречно виглядати практично на будь-якому весіллі і підійде більшості типів фігур.

Костюм-трійка. Це одна з варіацій класичного чоловічого костюма, що складається з брюк, жилетки і піджака. Такий варіант стане прекрасним рішенням для прохолодної пори року. Комбінація жилета і піджака допоможе зберегти тепло. Крім того, в теплу пору року є варіант зняти піджак і залишитися в жилеті і при цьому не втратити презентабельний зовнішній вигляд.

Фрак або смокінг. Такі костюми варто вибрати для пишних класичних урочистостей або весіль в англійському стилі. Класичне чорно-біле поєднання завжди виглядає урочисто і стильно.

Неформальний стиль. Для стилізованих сучасних весіль краще підбирати оригінальні варіанти яскравих кольорів або з наявністю цікавих аксесуарів у вигляді підтяжок, пряжок на ременях або кольорових шкарпеток. В таких нарядах можна вибирати завужені і укорочені брюки, нестандартне взуття. Якщо стиль вашого весілля дозволяє подібні експерименти, це відмінний спосіб зробити образ нареченого яскравим і цікавим.

Враховуйте посадку по фігурі

Високим худорлявим чоловікам варто звернути увагу на двобортний піджак та брюки прямого крою, а також віддати перевагу метелику, а не краватці. Невисоким чоловікам, навпаки, йдуть злегка завужені і укорочені моделі брюк, однобортні піджаки.

Великим чоловікам краще вибирати костюми темних кольорів і використовувати прийоми, які візуально роблять вигляд стрункішим: тканина у вертикальну тонку смужку, наявність стрілок на брюках, класичний подовжений піджак прямого крою.

Виберіть відповідний колір

Сучасні тенденції весільної моди вказують на те, що колір костюма нареченого може бути будь-яким. Головне правило тут – гармонійне поєднання з образом нареченої. Крім класичного чорного або синього костюма, вдало виглядатимуть відтінки коричневого, сірого, світлі тони: бежевий, кремовий, білий. Якщо весілля стилізоване, можна поекспериментувати з принтами.

Враховуйте Особливості матеріалів

Вибір тканини для костюма залежить від пори року. Для осені і зими краще вибрати твід, вовна, кашемір. У них буде тепло і комфортно.

Для теплої пори року краще вибрати легкі тканини: шовк, бавовна, льон. З останніми двома варто бути обережніше, оскільки вони швидко мнуться. Вибираючи костюм з 100-процентного бавовни, ви ризикуєте виглядати неохайно. Тому варто зупинити вибір на тканинах, де в складі є еластан / поліестер.

Для літнього весілля підійде також тонка шерсть з маркуванням cool wool.

Керуючись цими простими рекомендаціями, ви зможете підібрати бездоганний костюм нареченого. В останній колекції відомого бренду чоловічого одягу Pierre Cardin представлені моделі чоловічих костюмів, які ідеально підійдуть для весілля і зроблять образ нареченого розкішним і елегантним.

Повернутися назад

вас може
зацікавити