Відео про бренд
(54 сек.)
0

Топ-10 стильних речей для осіннього чоловічого гардеробу

вересня 29, 2022
Топ-10 стильных вещей для осеннего мужского гардероба

Бізнес-кежуал – один із видів ділового стилю

Топ-10 стильних речей для осіннього чоловічого гардеробу

Коли за вікном похмуро та сиро, не хочеться навіть просто вилазити з-під ковдри, не кажучи вже про те, щоб рано-вранці їхати на роботу. Але прекрасні і теплі речі здатні трохи підняти настрій в похмурі осінні дні. Пропонуємо вам ознайомитись з добіркою найкращих чоловічих речей для створення стильних осінніх образів:

  • Костюм. Елегантна класика ніколи не виходить із моди, лише трохи видозмінюється. Цієї осені в тренді чоловічі костюми-трійки. Костюм перестав бути ознакою офісного працівника, поступово займаючи позиції в образах стріт-стайл та смарт кежуал. Варіантів цікавих комбінацій – безліч.
  • Колір та принт. Total Black. Похмуро? Зовсім ні. Чорний колір – офіційний, урочистий, загадковий, брутальний, стильний та нескінченно елегантний. До того ж створити образ у чорному дуже просто, достатньо лише пограти з фактурами та лініями. Black to black у своїх колекціях представили цієї осені такі відомі бренди, як Louis Vuitton, Versace. Підходящий варіант на будь-який випадок, за винятком заходів із строго обумовленим дрес-кодом.
Man Style

Квітковий принт. У свій час Карден вивів на пік популярності краватку з квітковим малюнком, а його синя сорочка з квітковим принтом виглядає дуже елегантно і чудово вписується в популярний зараз стиль смарт-кежуал.

  • Денім. Ще один трендовий total look, який отримав назву «Канадський смокінг», набув популярності після демонстрації в колекціях Kenzo, Wales Bonner та інших. Любителі джинсового стилю, прийшла ваша зіркова мить! Мінус лише один – це варіант не для офісу.
  • Пальто. Постійний лідер у прихильників ділового стилю. Цього року дизайнери чоловічого одягу вирішили поекспериментувати та запозичити модель пальта із запахом із жіночої моди. Модель прямого крою в класичних чоловічих кольорах – чорному, сірому, темно-синьому, із запахом та застібкою на блискавку виглядає не зовсім звично, але дуже стильно та по-чоловічому. Якщо вам подобається епатувати оточуючих, можете придбати пальта яскравого кольору – оранжевого чи синього. Втім, більш звичні моделі пальта, як і раніше, в тренді.
  • Куртки. Ну куди ж без бомбера? Ця модель досі на піку популярності. Така куртка займе заслужене місце серед одягу у спортивному стилі чи смарт-кежуал. Під неї надягайте джинси або чиноси, залежно від дизайну бомбера можна навіть класичні штани, поекспериментуйте із взуттям – від строгих туфель до масивних черевиків. Цікавий варіант для теплого осіннього дня.
  • Плащі. Гідний зразок елегантного англійського стилю. Крій – класичний або оверсайз, колір – усі нейтральні відтінки бежевого, синього, сірого, хакі і чорний. Консультанти зі стилю рекомендують носити плащ, не застібаючи зовсім або просто зав'язавши пояс.
  • Штани. Мода циклічна, знову стали популярними брюки-карго, але в більш елегантній інтерпретації. Вільний зручний крій, безліч кишень, якісна тканина та фурнітура – ​​ідеальний варіант із легким відтінком бунтарського духу для любителів вільного стилю. Найсміливіші можуть придбати моделі з екошкіри, джинсової тканини чи трикотажу. У моді як і раніше звужені моделі штанів, а також стрілки та відвороти. Світлі кольори, клітка чи смужка – вибирайте те, що вам до вподоби. Ну і куди ж без джинсів, цієї осені ви можете підібрати собі темні у відтінках чорного, синього та сірого або світліші, трохи звужені або з відворотами. Черевики челсі або напіввоєнні, стильний светр – і ви готові вийти в осінь.
  • Багатошарові образи. Для осені, коли вранці сиро та холодно, а вдень температура може бути майже як улітку – те, що потрібно. Водолазка або сорочка + жилет + піджак + пальто = модний та функціональний образ, який дозволить вам почуватися комфортно у будь-яку погоду. Для ділового стилю вибирайте речі в одній кольоровій гамі, монохромні луки виглядають дорого та елегантно. Доповніть образ елегантним шарфом та стильними аксесуарами, наприклад, шкіряною сумкою планшетом від Pierre Cardin.
  • Силует. Приталені форми знову популярні, особливо вони личать невисоким струнким чоловікам та власникам спортивної статури. Такий крій тренчу або блейзера вигідно підкреслює горду поставу та широкі плечі.
  • Трикотаж. Настав час діставати з шафи м'які та теплі в'язані речі. Для строгого офісного стилю вибирайте однотонні водолазки, джемпери та пуловери гладкої в'язки. Для вільніших образів – усе, що вам подобається. Цього сезону у тренді будуть в'язані речі з малюнками, написами та логотипами.

Осінь, насправді, чудовий час. Експериментуйте з одягом та аксесуарами, пробуйте нове, а головне – живіть із задоволенням.

Повернутися назад

вас може
зацікавити