Відео про бренд
(54 сек.)
0

Літні чоловічі сорочки на кожен день

липня 12, 2022
Рекомендуємо для тебе
Летние мужские рубашки на каждый день

Доброго вечора, ми з України! Як вплине війна на чоловічу моду

Літні чоловічі сорочки на кожен день

Літо асоціюється у багатьох із трьома речами – відпустка, пікніки та пекуче сонце. Зима стає лише далеким спогадом, і концепція багатошарового одягу відкладається до тих пір, доки не почне знову падати листя.

Багато хто з приходом літа думає, що потрібно прибрати сорочки в дальній кут шафи і віддати перевагу футболкам. Насправді базові літні сорочки відмінно підійдуть у спеку.

Носіння сорочок у теплу погоду не завжди означає, що Вам буде в ній спекотно. Вибираючи літні речі, віддавайте перевагу моделям з тканин, що дихають. Для створення яскравого та стильного образу кольори можуть бути однотонними або з додаванням яскравих принтів. У нашому інтернет-магазині брендового одягу "Pierre Cardin" Ви зможете підібрати собі будь-яку стильну сорочку відмінної якості на кожен день і не тільки https://pierrecardin.com.ua/catalog/rubashki/. У цій статті ми розповімо про шість варіантів повсякденних літніх чоловічих сорочок, в яких буде комфортно в спеку, але при цьому Ви виглядатимете в них приголомшливо.

№1 Льняні сорочки

Походження льону має довгу історію. У давніх жителів Месопотамії льон носили лише ті люди, які мали високий статус у суспільстві. Льон - це легка і дихаюча тканина. Цей матеріал не до кінця правильно оцінений, часто його не хочуть купувати через те, що він мнеться і після прання часто втрачає колір. Тим не менш, якщо правильно стежити за тканиною, вона стане цінним союзником протягом усіх літніх місяців і пізніше. При виборі сорочки з льону віддавайте перевагу простому дизайну, без модифікацій, таких як погони або нагрудні кишені. Причини такого вибору мають практичний характер – наявність додаткових вставок можуть призводити до більших пом'ятостей, якщо Ви активно рухатиметеся. Крім того, просту сорочку буде легше прасувати і доглядати за нею. Лляні сорочки, як показує практика, чудово підходять для носіння у повсякденному житті. Вони добре виглядають у поєднанні з шортами чинос і лоферами. Також ці сорочки чудово підходять і до класики. Поєднання з костюмними деталями, бежевими відтінками та черевики дезерти створять вишуканий образ для літнього вбрання. Великий вибір сорочок із льону представлений у нашому інтернет-магазині брендового одягу «Pierre Cardin» https://pierrecardin.com.ua/catalog/rubashki/.

№2 Сорочки із сукна та попліна

Що ж таке сукняні та поплінові сорочки? Питання з каверзою - оскільки вони однакові (частіше їх називають сукном). Це бавовняна тканина, переплетення ниток якої коливається від 50 одинарних до 140 (і більше) подвійних. Сукно - одна з найуніверсальніших сорочкових тканин, оскільки вона використовується як для формального, так і для повсякденного чоловічого одягу.
Дуже часто на таких сорочках є візерунки. Найчастіше це картаті візерунки, яких виявляється багато різновидів:
• Gingham – цей візерунок дуже часто присутній на повсякденних сорочках. Візерунок складається з ліній різних кольорів, що щільно перетинаються.
• Madras – це візерунок трохи дикий та ультра-вимушений, з необмеженою кількістю комбінацій кольорів.
• Tartan - з'явився у Шотландії у 1700-х роках і нагадує культовий кілт. Хоча він зазвичай робиться для вовни та фланелі, його також часто можна знайти і на бавовні.
• Tattersall - більш спокійний візерунок з вертикальних та горизонтальних ліній, зазвичай двоколірних на світлому фоні.
Що стосується вибору кольору сорочки, на якій будуть візерунки, то безпрограшний варіант - це дотримуватися білого фону, але можна обрати і у пастельних тонах, на яких візерунки також будуть виглядати стильно і яскраво. Вибирайте те, в чому Ви почуватиметеся комфортно.

№3 Сорочки з яскравим візерунком

Літні місяці - це час, коли можна проявити сміливість при виборі моделей сорочок. Поекспериментуйте з вибором візерунків і Ви, однозначно, виділятиметеся з натовпу.
• Пейслі візерунок бере свій початок із персько-сасанідської імперії, маючи при цьому зороастрійський мотив. Його дуже часто використовують на краватках та нагрудних хустках. Але на сьогоднішній день цей візерунок може зустрічатися і на сорочках.
• Квіткові візерунки візерунки вперше були винайдені китайцями, які друкували квіти півонії на одязі. Ці візерунки досить поширені в ультра-кежуал стилі чоловічого одягу.
Можна збалансувати сміливі візерунки тонкими контрастами кольорів, такими як два різних відтінки сірого або синього. Поєднання пейслі або квіткових принтів з однотонними брюками темного кольору створить стрункий та грайливий образ.

№4 Сорочки з коротким рукавом

Сорочки з короткими рукавами, як правило, відмінно підходять для повсякденного носіння і вони неймовірно зручні як літні сорочки.
Ось кілька рекомендацій, як виглядати краще у такій сорочці:
• Не заправляйте її, вона має лежати невимушено.
• Не надягайте з нею краватку.
• Носіть з однотонними брюками, якщо Вам важливо підкреслити фігуру.
• Закатайте рукави на один або два оберти, щоб показати м'язи плеча.
Найбільш комфортними в літній період будуть сорочки з короткими рукавами, з сукна або льону. У виборі розміру звертайте увагу на плечові шви, вони не повинні виходити за межі плеча, де вже починається рука. Що стосується ширини, при защипі тканини збоку, вона не повинна перевищувати 1.5 см. Довжина рукава повинна бути приблизно між плечем та ліктем. Сорочки з коротким рукавом є універсальним варіантом для заходів, походу на роботу, прогулянок у парку або вечорів у літньому кафе. Можна носити з брюками прямого крою та мінімалістичними кросівками або шортами-чіносами та сандалями.

№5 Класичні сорочки поло

Не завжди буває досить звичайної футболки, але сорочка здається, як і раніше, перебором? У таких випадках відмінний варіант - це сорочка поло, що добре сидить на Вас. У ХІХ столітті в Англії спортивна гра Поло вважалася привілеєм лише знаті. Щоб підкреслити свій високий статус та аристократизм цього спорту, гравці Королівства вбиралися в парадні білі сорочки, які згодом і стали називатися сорочками-поло. Поло є сорочкою з коміром всього на двох або трьох гудзиках (на моделях сорочки в стилі гольф, гудзиків може бути більше). Вони бувають з короткими та довгими рукавами, склад тканини зазвичай 100% бавовна, але також часто вони продаються із вкрапленням синтетичних волокон. При виборі кольору звертайте увагу на нейтральні тони, вони завжди є безпрограшними. Але якщо хочете підкреслити саме літній стиль, то яскраві моделі — чудовий варіант. Дані кольори чудово виглядатимуть у комбінації з відтінками землістих кольорів - наприклад, жовта футболка поло з темно-зеленими шортами або рожева модель з темно-синіми шортами. Доповнити образ можна білими кросівками і у Вас вийде чудовий лук. Сорочки поло на будь-який смак та колір Ви можете підібрати для себе у нашому інтернет-магазині брендового одягу «Pierre Cardin» https://pierrecardin.com.ua/catalog/futbolki-polo/.

№6 Сорочки з коміром-стійкою

Додати новизни в образи із класичними сорочками можна за допомогою моделі, у якої нестандартно оформлений комір. Така сорочка є трендом останніх сезонів. Фасон припав до смаку багатьом чоловікам, які віддають перевагу вільному стилю та нестандартним рішенням у виборі одягу. Сорочка має короткий стоячий комір, від цього і пішла назва моделі – сорочка з коміром-стійкою. Вона також подобається чоловікам, які не носять краватки, але при цьому люблять виглядати солідно. Сорочка з коміром-стійкою буває як з довгими, так і з короткими рукавами. Зазвичай ширина коміра не перевищує 5 см, щоб не впиралась у шию. Поєднуйте комір-стійку із лляною тканиною, щоб отримати ідеальну літню сорочку. Носіть із шортами-чиносами та туфлями-човниками, щоб створити стильний, але з легким нальотом класики образ. Асортимент нашого магазину «Pierre Cardin» дозволить Вам підібрати сорочки на будь-який смак та колір https://pierrecardin.com.ua/catalog/rubashki/. Незалежно від того, яку модель оберете, Ви можете довіритись брендовим речам «Pierre Cardin» у забезпеченні якості, комфорту та стилю.


Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити