Відео про бренд
(54 сек.)
0

Важливі елементи образу нареченого

вересня 30, 2020
Важные элементы образа жениха

Костюм на випускний. Поради щодо вибору.

Для того, щоб скласти продуманий весільний образ нареченого, недостатньо одного хорошого костюма. Адже запорука по-справжньому стильного вбрання - правильно підібрані деталі. Саме вони роблять образ цілісним і неповторним.

Якщо ви приділите достатньо уваги елементам, про які йдеться нижче, ваш образ буде не менше запам'ятовувальним, ніж плаття нареченої.

Сорочка

Безумовно, незмінною класикою на всі часи залишається бавовняна біла сорочка з довгим рукавом. Це єдиний допустимий варіант для комплекту, де в основі смокінг або фрак. Але в інших випадках можна зупинити свій вибір і на інших колірних рішеннях.

Так, наприклад, сорочка кремового, світло-блакитного або бежевого кольору не буде занадто яскравим акцентом в образі, але саме такі відтінки виглядають більш органічно, ніж білий. А якщо ви бажаєте додати образу яскравість або вибрати для себе стилізований наряд, обмежень за кольором і малюнком практично немає. Головне, щоб відтінки гармоніювали між собою і не виглядали окремо від образу нареченої.

Взуття і ремінь

Взуття - це завершальний штрих весільного вбрання. А значить, воно повинно ідеально підходити за кольором і стилістикою. Чорні туфлі краще залишити тільки на випадок, якщо ви вибрали чорний костюм з білою сорочкою. Альтернативою для темного, але не чорного костюма стануть туфлі темно-коричневого кольору.

Ремінь рекомендується підбирати в тон до туфель. Віддавайте перевагу лаконічним варіантів з матової шкіри, без додаткової декоративної обробки.

Краватка або метелик

Краватка і метелик - це не тільки стандартні аксесуари чоловічого вбрання. З їх допомогою можна скорегувати пропорції фігури. Так, наприклад, краватка допоможе витягнути фігуру і зробити її візуально стрункішою, такий прийом підійде великим чоловікам невисокого зросту. Метелик же зіграє на руку худорлявим високим чоловікам.

Класичне правило вибору краватки або метелика: вони повинні бути світліше піджака, але темніше сорочки.

Підтяжки

Цей елемент чоловічого костюма все частіше використовують в нарядах наречених на стилізованих весіллях, наприклад в стилі рустик.

Маленькі цікаві деталі

Непримітні на перший погляд речі - це те, що додасть образу шарм і лиск. Хустка в нагрудній кишені, затиск для краватки, запонки. Не варто нехтувати ними, але й застосовувати всі відразу теж не можна.

На чому б ви не зупинили свій вибір, завжди варто спиратися на власний комфорт і особисті переваги. Пам'ятайте про те, що головною деталлю будь-якого наряду є впевненість у власній привабливості.

Повернутися назад

вас може
зацікавити