Відео про бренд
(54 сек.)
0

Подарунки до Дня закоханих

лютого 11, 2022
Подарки ко Дню влюбленных

Еволюція краватки

Час мчить уперед... Не встигли ми озирнутися – як на календарі вже лютий, і, отже, незабаром прийде весна. А попереду у нас свято – День закоханих, чудова нагода порадувати дорогих серцю людей.

Невеликий екскурс в історію

День Святого Валентина подарований нам католицизмом. Із цим святом пов'язано чимало легенд. Згідно з однією з них, армійський лікар і священик на ім'я Валентин потайки здійснював обряди вінчання, незважаючи на заборону імператора Клавдія II. За це він згодом був страчений, зарахований до лику святих і нині вважається покровителем закоханих сердець.

З огляду на вплив Франції на культуру Російської імперії не дивно, що це свято відзначали до революції і в нас. Святкували так само, як і зараз – 14 лютого. Незаміжні панночки з благородних сімейств вручали особисто або непомітно підкидали предмету захоплення надушені валентинки, зроблені з шовку або мережива. На честь свята організовували бали, на які запрошували потенційних наречених, що нерідко призводило до весілля.

Сучасні традиції

У період Радянського Союзу подібні «буржуазні» свята були забуті. Але, на щастя, не назавжди і до нас знову повернувся цей милий звичай обмінюватися валентинками. Зараз це невеликі листівки у формі серця, які говорять про ніжні почуття дарувальника. І звичайно, цього дня дуже доречні подарунки. Тут уже вибір величезний, все залежить від фантазії дарувальника та суми, яку він може дозволити собі витратити. А ще в різних країнах є свої звичаї щодо подарунків. Наприклад, у Данії дарують засушені квіти білого кольору, а в Австрії – живі червоні троянди. В Японії дівчата дарують шоколад, причому не лише коханому, а й друзям. Франція, як нам здається, найбільше поважає це свято – у французів прийнято дарувати коштовності.

Що йому подарувати

Для початку розповімо про те, що дарувати не варто, щоб не зіпсувати враження від свята. Отже, не радимо дарувати:

  1. Парфуми. Тільки якщо ви знаєте уподобання свого чоловіка і на 100% впевнені, що вгадаєте з ароматом.

  2. Годинник та ножі. Звичайно, це стосується лише тих, хто вірить у прикмети. Якщо ваш чоловік фанат-колекціонер холодної зброї, рідкісний екземпляр як подарунок він точно оцінить.

  3. Квитки в кіно або концерт на цей день. Ви ж не знаєте — раптом коханий уже запланував цього дня сюрприз для вас.

  4. М'які іграшки. Такий подарунок можна подарувати лише молодій дівчині.

  5. Шкарпетки, піна для гоління, шампунь. Вам же не захочеться отримати цього дня у подарунок від коханого щось подібне?

А ось тепер поговоримо про те, що можна подарувати коханому чоловікові, щоб цей подарунок був не лише приємним, а й корисним.

Чоловіки рідко люблять шопінг і, як правило, роблять покупки за принципом «швиденько купити найнеобхідніше і забути про цей кошмар на найближчі півроку». Знайомо? І вже тим більше не кожен чоловік потурбується про вибір аксесуарів, що підходять до його образу і стилю життя. Тож у вас, милі пані, є безліч варіантів гідного подарунку до Дня закоханих.

Подарунки від Pierre Cardin

Отже, ми запрошуємо вас заглянути до розділу каталогу «Аксесуари» на нашому сайті. Обіцяємо, тут ви точно знайдете ту річ, яку захочете подарувати своєму чоловікові. А ми трохи розповімо про кожну з них.

Краватки

Це не просто атрибут суворого ділового костюма. Правильно підібрана краватка здатна багато на що – привернути увагу, внести нотку різноманітності у строгий зовнішній вигляд, навіть підкреслити колір очей власника. А якщо це краватка від Pierre Cardin – слова зайві.

Шкарпетки

Так, вище ми радили не дарувати чоловікам шкарпетки, але тільки якщо це не шкарпетки від Pierre Cardin! Якщо ваш коханий цінує витончений стиль та високу якість – повірте, йому сподобається подарунок. Непомітний логотип на цих шкарпетках говорить сам за себе.

Носовичок

Ні, ця хустка не призначена для витирання носа. Хіба що у екстремальній ситуації. В інших випадках вона покликана красиво виглядати куточком із верхньої кишеньки піджака, говорячи про витончений смак свого власника і уважне ставлення навіть до дрібниць.

Портмоне

Усі розуміють важливість цього аксесуара. Гаманець від Pierre Cardin – це стримана елегантність та статус. Натуральна чорна чи темно-синя шкіра, яскравий акцент у вигляді червоно-білої смуги. І як завершальний штрих — та сама фігурна «Р» з металу з хромованим покриттям. У портмоне знайдеться місце і для купюр, і для кредиток. А якщо душа вимагає широкого жесту – є дивовижний набір у подарунковій червоно-чорній коробці: ремінь, невелике портмоне та візитниця, все з якісної чорної шкіри з логотипом.

Ремінь

Це невід'ємна деталь гардеробу будь-якого чоловіка. Хороших ременів багато не буває, тому сміливо можете вибирати його як подарунок на День закоханих. Безпрограшний варіант. У нашому каталозі ви знайдете ремені на будь-який смак, стиль та колір. Але всі моделі поєднує одне – їхня чудова якість.

Шапка і шарф

Нудно? Ні, якщо це текстильні аксесуари Pierre Cardin. Лаконічна строга шапка з непомітним логотипом – універсальний варіант для будь-якого типажу. А шарф не тільки зігріє в холодний зимовий день, але й надасть образу вашого чоловіка французького шарму. У каталозі ви можете вибрати теплий шарф у спортивному стилі, у стилі кежуал або строгий та елегантний для ділового образу.

Білизна

Ну, на День закоханих – це класика жанру. У нашому інтернет-магазині представлений найширший вибір на всі випадки життя – термобілизна, піжами, футболки та майки, спідня білизна. Стриманий класичний дизайн, строгі кольори – для поціновувачів елегантності та якості.

До свята ще є небагато часу, ви озброєні ідеями та знаєте, де їх реалізувати. А ми бажаємо вам любові та прекрасного настрою!

Повернутися назад

вас може
зацікавити