Відео про бренд
(54 сек.)
0

Піраміда стилю

липня 16, 2020
Пирамида стиля

Базовий літній чоловічий гардероб

Більшість чоловіків до питання вибору одягу ставляться вельми поверхнево. Деякі вибирають за принципом «дорого = добре», інші вважають за краще спиратися тільки на візуальну складову, а треті і зовсім здаються під натиском продавців-консультантів і купують все, що їм запропонують, аби швидше піти з магазину. Як ви розумієте, жоден з підходів вірним не є.

У цій статті мова піде про ті критерії, якими ви можете керуватися при покупці кожної речі в гардеробі.

Три кити бездоганного стилю

Найважливіші критерії, які зорієнтують вас в божевільному різноманітті кольорів, фактур і моделей одягу, – це: розмір, матеріал і стиль. Давайте розглянемо кожен по порядку.

Розмір

Абсолютно ніякого значення не має ні якість, ні модний крій, ні ціна, якщо річ вам просто не підходить за розміром. Здавалося б, очевидний факт, але звідки тоді в гардеробі у багатьох людей беруться туфлі, які «розносяться»? І джинси, які стануть впору, коли власник схудне до літа?

Якщо річ з самого початку на вас не сіла і вже під час примірки ви помітили, що щось десь тисне або, навпаки, велике, це не ваше. Шукайте інше.

Матеріал

Це те, що визначає і зовнішній вигляд будь-якої речі, і ваш комфорт під час носіння. Як не крути, не буде тоненький джемпер з трикотажу виглядати так само виграшно, як аналогічна річ з кашеміру. Тому другим етапом оцінки речі для вас повинен стати вибір відповідного матеріалу.

Навесні і влітку краще віддати перевагу натуральним тканинам, які добре пропускають повітря. Припустимо невелика кількість синтетики, яке дозволятиме тканини тримати форму. Для костюмів можна вибирати навіть шерсть, але тільки моделі з маркуванням cool wool: в них не буде жарко.

Стиль

Під стилем мається на увазі, чи впишеться ця конкретна річ у вже наявний гардероб, чи відповідає вона вашому способу життя.

Коли у вашій шафі переважно ділові костюми і класичні сорочки, а ви раптом вирішили купити толстовку з капюшоном на кожен день, швидше за все, вона буде лежати мертвим вантажем в шафі. Або ж вам доведеться купувати інші речі для комплекту в одному стилі.

Якщо ж ви не плануєте кардинальних змін в гардеробі, а хочете доповнити вже наявний арсенал, не варто йти далеко від обраного стилістичного напряму.

І на завершення хотілося б сказати, що до вибору кожної речі варто підходити максимально відповідально. Вибирайте тільки те, в чому відчуваєте себе впевнено і комфортно, не зупиняйте вибір на випадкових непотрібних речах, намагайтеся зосередитися на якості, а не кількості. Адже ваш одяг – це важлива частина вашого іміджу.

Повернутися назад

вас може
зацікавити