Відео про бренд
(54 сек.)
0

Коли кишень уже недостатньо… Вибираємо правильну сумку

липня 29, 2022
Когда карманов уже недостаточно… Выбираем правильную сумку

Шкарпетки – деталь, здатна перекреслити весь образ

Коли кишень уже недостатньо… Вибираємо правильну сумку

У дитинстві кишені кожного хлопчика були сповнені «незліченних скарбів». Імовірно, звичка багатьох чоловіків носити все найважливіше при собі саме з дитинства. Справді, кишені в чоловічих штанях і піджаках набагато функціональніші, ніж така сама деталь у жіночому одязі. Але як бути, коли найважливішого і потрібного стає так багато, що кишені просто непристойно відстовбурчуються? Тоді на допомогу приходить сумка. У цій статті ми розповімо, як правильно вибрати сумку, що підходить до одягу та певного випадку.

Класифікація чоловічих сумок

Звичайно, видів жіночих сумок набагато більше, ніж чоловічих, але у чоловіків і підхід до вибору речей, як правило, набагато утилітарніший. Тому вони обходяться меншою кількістю варіантів. Чоловічі сумки можна класифікувати за різними параметрами, наприклад:

  • За формою та розміром. Тут все просто – найчастіше вони квадратні та прямокутні, рідше бувають у формі трикутника чи півкола (слінги, бананки).
  • За способом носіння. Невеликі поясні моделі, різні сумки на короткому або довгому ремені, з ручкою-петлею, на лямках (рюкзак).
  • За призначенням – для роботи, поїздок, відряджень, походів, занять спортом. Є універсальні варіанти, які можна носити практично будь-куди, крім ділових зустрічей та урочистих заходів.
  • За матеріалом. Для ділових сумок частіше використовується натуральна шкіра та замша, екошкіра, для пошиття спортивних та повсякденних зазвичай беруть щільний текстиль та нейлон.
  • За типом застібки. Найпоширеніша застібка – блискавка, іноді зустрічається рамковий замок, затяжка (цей вид притаманний рюкзакам), клапан (на магнітах, на ремінці з пряжкою чи поворотному замку).

Що стосується кольорів, то тут все ще більш консервативно. Якщо йдеться про шкіряні сумки, найчастіше це чорний та відтінки коричневого кольору. Темно-синій та темно-сірий зустрічаються частіше у текстильних сумках для поїздок та занять спортом. Для спортивних та трекінгових рюкзаків допустимі яскраві вставки та світловідбивні елементи. Дуже рідко зустрічаються чоловічі сумки білого та бордового кольорів.

Найбільш поширені моделі

На відміну від жінок чоловіки не підбирають сумку до кожного образу. Найчастіше в чоловічому гардеробі є пара-трійка універсальних моделей, що повністю задовольняє потреби їх власника. Розглянемо найпопулярніші з них, що відповідають способу життя сучасної ділової людини:

1.     Поясна сумка – бананка – компактна та легка, зручна тим, що залишає руки вільними. Підходить для дрібних предметів: грошей, ключів, серветок тощо. Можна носити і перекинувши через груди. Бувають шкіряними чи текстильними. Ще одна назва – belt bag.

2.      Планшет. Зручна сумка прямокутної форми, розміром наближена до формату А4, з довгим ременем та кількома кишенями на блискавці, в якій міститься все необхідне: портмоне, телефон, ключі, документи. На сайті Pierre Cardin представлені чотири моделі сумок-планшетів із натуральної шкіри чорного та коричневого кольору. Лаконічні та функціональні, з якісною фурнітурою – ці сумки просто створені для людини, яка веде активний спосіб життя.

3.      3. Барсетка та клатч. Невелика повсякденна сумка для дрібниць, найчастіше має ремінець у вигляді петлі, щоб носити на зап'ясті. Барсетка погано поєднується з діловим одягом, а ось клатч – елегантніша версія – відмінно підійде до суворого костюма. Якщо ви віддаєте перевагу елегантному стилю, зверніть увагу на коричневий чоловічий клатч від Pierre Cardin з натуральної шкіри, з чорною обробкою та фірмовим малюнком.

4.      4. Портфель. Ідеальний варіант, якщо вам необхідно дотримуватися дрес-коду та носити з собою документи у паперовому вигляді. У портфель цілком поміститься планшет чи невеликий ноутбук. У Pierre Cardin пропонується кілька варіантів стильних сумок-портфелів із натуральної шкіри чорного та коричневого кольорів, серед яких ви обов'язково знайдете саме вашу модель.

5.      5. Дорожня сумка-саквояж. Об'ємна і містка, з короткими ручками, що чудово поєднується з одягом у діловому стилі. У таку сумку поміщається все необхідне для відрядження. А чудовий саквояж від Pierre Cardin з коричневої шкіри з фірмовим малюнком має ще й довгу ручку, що знімається, що полегшує його транспортування.

До спортивних сумок та рюкзаків вимог набагато менше – в основному це місткість та міцність, а колір та дизайн кожен вибирає на свій смак.

При виборі сумки – для себе чи на подарунок – варто враховувати наступні нюанси: що має поміщатися у сумку, з яким одягом та куди її носитимуть. Потім вибираємо матеріал, колір та звертаємо увагу на якість: фурнітура, шви, підкладка. Асортимент сумок представлений у нашому каталозі. Ви можете звернутися за консультацією в наш інтернет-магазин, і досвідчені менеджери підберуть вам найкращий варіант сумки.

Pierre Cardin – стиль та якість, перевірені часом.


Повернутися назад

вас може
зацікавити