Відео про бренд
(54 сек.)
0

Базовий літній чоловічий гардероб

липня 20, 2020
Рекомендуємо для тебе
Базовый летний мужской гардероб

Casual стиль в чоловічому одязі

На всіх ресурсах так багато інформації про базовий літній гардероб для жінок і зовсім нічого про чоловічий. Ми вирішили виправити це прикре упущення і допомогти чоловікам в складанні річної бази, яка дозволить вам навіть в саму спекотну погоду виглядати бездоганно. 10 речей для базового чоловічого гардероба:

Бавовняні брюки

Стиль ви підбираєте самостійно. Це можуть бути чінос в стилі кежуал або класичні костюмні, головне, щоб вони органічно доповнювали ваш образ. Вибирайте будь-які універсальні відтінки, крім чорного. Класика для літа – бежевий колір.

Найголовнішу роль тут відіграє саме якість тканини. Вона повинна бути натуральною: бавовна, комбінація льону та бавовни, бавовна і шовк. Одяг з таких тканин дозволить вам відчувати себе комфортно в жарку погоду.

Штани можна поєднувати як з повсякденними футболками, так і з піджаками і блейзерами.

Джинси

Навіть якщо більшу частину часу ви проводите в офісі або на ділових зустрічах, хоча б одна пара хороших джинсів у вашому гардеробі має бути присутня.

Якщо для вас прийнятні дуже розслаблені образи, сміливо вибирайте незвичайні моделі цікавого кольору або з наявністю потертостей і навіть рвані моделі. Коли ще їх носити, як не влітку?

Шорти

Складно уявити літній чоловічий гардероб без шортів. Ви можете вибрати як джинсові, так і бавовняні моделі. Важливо, щоб в них вам було комфортно. Вибирайте однотонні моделі: їх легше всього поєднувати з будь-яким верхом.

Футболки

Самий розслаблений і літній варіант – це футболка прямого крою з круглим вирізом. V-подібний виріз ідеально підійде власникам витончених рис обличчя. А для тих, хто навіть на відпочинку хоче виглядати більш солідно, найкращим рішенням стане футболка поло. Уникайте моделей з дуже тонкого матеріалу, який не тримає форму.

Сорочки з коротким і довгим рукавом

Короткий рукав неприпустимий для офісу навіть в літній період, а ось для розслаблених образів вихідного дня, в разі якщо для вашого стилю не підходять футболки, – то що потрібно.

Для ділових образів вам все одно знадобляться сорочки з довгим рукавом. Вибирайте моделі з натуральних якісних тканин, і, якщо дрес-код допускає, носите їх без піджака.

Блейзер

Цей елемент є невід'ємним атрибутом чоловічого гардероба для неформальних зустрічей або відпочинку. Поєднувати його можна з будь-яким низом, навіть з шортами.

Взуття

Для ділового костюма підійдуть класичні полегшені оксфорди. Для більш неформальних образів вибір великий, і тут варто спиратися на власні переваги і спосіб життя. Кросівки, мокасини, топсайдери або сандалі – ви можете вибрати все, що побажаєте.

Аксесуари

Для літнього гардеробу невід'ємним атрибутом будуть сонцезахисні окуляри і головні убори. При виборі окулярів варто враховувати ваш стиль, а також форму обличчя і обов'язково стежити за тим, щоб лінзи окулярів дійсно мали покриття з UV-фільтром, ця інформація повинна бути вказана на внутрішній стороні дужки виробу.

До літніх головних уборів належать спортивні бейсболки, капелюхи і панами. Тут вибір тільки за вами.

Зібрати свій неповторний базовий літній гардероб ви зможете в інтернет-магазині відомого люксового бренду Pierre Cardin. У наших каталогах представлені найактуальніші моделі чоловічого одягу, з якими ви створите стильний образ для будь-якого випадку.

Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити