Відео про бренд
(54 сек.)
0

Стиль Smart Casual

вересня 02, 2020
Стиль Smart Casual

Яке взуття вибирають успішні чоловіки?

«Smart Casual» — це акуратний, повсякденний, але також неформальний стиль.

«Розумний повсякденний» — так перекладається на російську словосполучення Smart Casual. Будучи золотою серединою між суворим діловим і повсякденним стилем, цей стиль в одязі завоював величезну популярність серед чоловіків всього світу.

Smart Casual дуже елегантно і вишукано виглядає в повсякденному житті, але при цьому не створює строгий і формальний образ. Ми пропонуємо розглянути основні характеристики даного стилю в одязі, щоб ви змогли з легкістю скласти стильний образ.

Головною відмінністю Smart Casual від формального ділового стилю є відсутність чітких рамок, що відкриває простір для експериментів і більшого самовираження. В рамках елегантного повсякденного стилю будуть доречні бавовняні штани, темні джинси, сорочки, блейзери, хороші піджаки і якісне взуття.

Як одягатися в стилі Smart Casual?

Як і в будь-якому іншому стилі, вибір конкретних предметів одягу буде залежати від випадку. Якщо мова про неформальну зустріч, поєднання «піджак + джинси + футболка» буде доречним. Але якщо ви збираєтеся на роботу, навіть якщо дрес-код дозволяє, все ж краще буде віддати перевагу брюкам-чінос, які виглядають не так спокійно, як джинси.

«Smart Casual в літні вихідні на Сардинії за коктейлем в яхт-клубі відрізняється від Smart Casual в Торонто взимку за неформальною вечерею. Хороший смак допомагає зрозуміти відмінності з точки зору місця, теми, людей і погоди », — каже Андреа Перроне, генеральний директор італійського будинку моди Brioni.

6 базових речей для гардеробу Smart Casual

У цьому списку зібрано всього 6 предметів одягу. Але саме вони стануть базою для створення гардероба в стилі Smart Casual. Трохи практики, цікавих аксесуарів і фантазії — і ви зможете збирати стильні образи на кожен день за 5 хвилин.

Джинси з деніму. Ідеальна пара добре сидять, однотонних, якісних джинсів стане прекрасним рішенням для повсякденних і розслаблених ділових образів.

Чінос. Ці штани стануть прекрасною альтернативою джинсам на випадок, якщо потрібно виглядати трохи більш формально. Купуйте моделі в класичних кольорах (коричневий, хакі, темно-синій, бежевий) простого крою, які бездоганно сидять по фігурі.

Сорочки. Купівля відразу декількох сорочок різних відтінків стане відмінним вкладенням в базовий гардероб в стилі Smart Casual.

Блейзери. Блейзер — один з головних елементів одягу, що характеризують стиль Smart Casual. Універсальні кольору (темно-синій, коричневий, сірий) допоможуть складати вдалі комплекти практично з усім.

Приділяйте увагу якості матеріалу, тонкий трикотаж краще не купувати, він погано тримає форму і виглядає недбало. Вибирайте більш щільний, структурований матеріал.

Взуття. Для початку буде достатньо пари хороших кросівок і класичних оксфордів.

Аксесуари та акценти. Годинники, ремені і окуляри дозволять вам виділитися і розбавити свій «розумний» образ.

Зібрати стильний Smart Casual образ ви зможете в інтернет-магазині всесвітньо відомого бренду Pierre Cardin. Тут представлені кращі моделі чоловічого одягу, які допоможуть вам висловити свою індивідуальність і підкреслять ваш статус.

Повернутися назад

вас може
зацікавити