Відео про бренд
(54 сек.)
0

Чоловічі спортивні костюми

серпня 07, 2022
Мужские спортивные костюмы

Топ чоловічих аксесуарів

Чоловічі спортивні костюми

Спортивний костюм уже давно перестав бути лише одягом для спорту. Зараз спортивні костюми одягають для виходу в магазин, на прогулянку, на дачу, у подорожі, носять як домашній одяг. Багато модних будинків включають спортивний одяг до складу своїх колекцій.

Класифікація

Отже, яким буває спортивний одяг? Найзручніше класифікувати його в залежності від призначення:

  • Для дозвілля. Тут обмежень немає, ні за фасоном, ні за кольором та оздобленням, вибирайте все, що вам подобається. Головне, щоб вам у цьому одязі було комфортно.
  • Для занять спортом outdoors, за сезоном та погодою: теплі худі та толстовки, курточки з тонкого та легкого водовідштовхувального матеріалу, здатні захистити від дощу та вітру, спортивні штани, футболки. Взимку буде доречний дутий жилет чи легкий спортивний пуховик. Влітку шорти та бриджі, футболки, спортивні костюми з тонкого трикотажу.
  • Для занять у тренажерному залі. Ідеальний варіант – футболка чи майка, спортивні штани чи шорти. У будь-якому іншому одязі у приміщенні вам дуже швидко стане спекотно.
  • Спеціальна. Деякі види спорту припускають наявність специфічного спортивного одягу, такі як велоспорт, дайвінг і так далі. Для такого одягу характерні облягаючий силует, еластичність та тканини із синтетичних волокон із спеціальними властивостями.

Вибираємо спортивний костюм

При виборі спортивного костюма уникайте великої кількості непотрібних деталей обробки. Все має бути максимально функціонально, щоб ні за що не чіплятися і не заважати вам у русі.

Тканина

Тканина для спортивного одягу повинна відповідати ряду параметрів: бути легкою та міцною, пропускати повітря, добре вбирати вологу. Для літа та спортзалу вибирайте легкі дихаючі тканини – бавовну, чисту або з домішками синтетики. У холодну пору року віддавайте перевагу щільним, теплим, але легким тканинам, можна з начосом. Існує безліч спеціальних дво- та тришарових тканин з різними утеплювачами.

Що стосується кольорової гами, то тут вибір визначатиметься призначенням. Теплі спортивні костюми та одяг для занять на вулиці краще вибирати у темних тонах – чорного, у відтінках синього, сірого, темно-зеленого. Одяг для тренажерного залу або професійного спорту може бути яскравим.

По можливості утримайтеся від футболок з великим або яскравим малюнком, однотонні речі виглядатимуть більш стильно.

Якість

Обов'язково звертайте увагу на якість пошиття. Неакуратні, перекошені, грубо оброблені внутрішні шви, нитки, що стирчать – все це дуже швидко почне доставляти незручності. Дешева тканина після кількох циклів прання закошлатиться і може розійтися по шву. А погано розроблені лекала на етапі розкрою призведуть до того, що костюм погано сидітиме по фігурі.

В інтернет-магазині Pierre Cardin представлені спортивні костюми класичного напівприлягаючого крою, який чудово підійде на будь-яку фігуру. Верх на ваш вибір – кофта на блискавці або стильний світшот із круглим вирізом. Костюми пошиті з якісного м'якого бавовняного трикотажу з додаванням поліестеру та еластану.

Розмір

Один із найважливіших параметрів при виборі спортивного одягу. Принцип «чим вільніше, тим краще» або «я швидко схудну» тут не працює, спортивний одяг має бути строго за розміром. Якщо у вас худорлява статура, спробуйте носити спортивні штани на кшталт шаровар, вони частково приховують худорлявість. Чоловікам великої комплекції протипоказані звужені донизу спортивні штани, краще придбати модель прямого крою.

Взуття

Для тренажерного залу можете придбати одну-дві пари легких кросівок з дихаючого матеріалу. Для занять на вулиці підбирайте взуття по сезону, в якому почуватиметеся найбільш комфортно. Принцип підбору взуття один – воно має бути якісним та зручним. Натуральна шкіра та замша, спеціальні дихаючі матеріали, анатомічна форма, пружна гнучка підошва – це запорука здоров'я та комфорту. Спробуйте приміряти класичні шкіряні кросівки від Pierre Cardin, ми впевнені вам не захочеться їх знімати.

До речі, предмети зимового та літнього спортивного одягу чудово комбінуються між собою. А стильні спортивні світшоти та толстовки можна носити з джинсами або брюками карго, підібравши відповідне взуття.

Pierre Cardin – комфорт та якість завжди з вами, де б ви не були.

Повернутися назад

вас може
зацікавити