Відео про бренд
(54 сек.)
0

Костюм на випускний. Поради щодо вибору.

жовтня 01, 2020
Костюм на выпускной. Советы по выбору.

Від бутіка до онлайн-шопінгу

Випускний вечір - одне з найяскравіших подій в житті юнаків та дівчат. Для багатьох цей вечір стане першим виходом у світ, і, звичайно, не тільки дівчата, а й хлопці бажають виглядати в цей вечір неперевершено. Ідеальний чоловічий костюм - це поєднання безлічі чинників, кожен з яких варто враховувати. Як вибрати костюм для випускного, ми розглянемо нижче.

Матеріал

Оскільки найчастіше випускні проходять в теплу пору року, слід вибирати легкі натуральні тканини з достатнім процентом синтетики в складі. Бавовна і льон чудово виглядають і не перешкоджають циркуляції повітря, але в чистому вигляді вони легко мнуться. Для того щоб костюм довгий час виглядав охайно, синтетичні домішки просто необхідні.

Посадка

Костюм для випускного обов'язково повинен ідеально сидіти по фігурі і не сковувати рухів. Худорлявим юнакам слід вибирати піджаки середньої довжини з одним ґудзиком, допустимі сучасні приталені моделі. Для хлопців невисокого зросту підійде однобортний піджак з двома гудзиками.

Колір костюма

Випускний - це подія, яка допускає яскраві кольори, цікаві принти і в цілому не зобов'язує до офіційного дрес-коду. А значить, ви маєте право експериментувати, якщо є бажання. Актуальні незвичайні відтінки і стильні принти - те, що потрібно для незабутнього яскравого образу.

Розмір

Обов'язково підбирайте речі за розміром. Перевіряйте, як веде себе кожен елемент одягу в русі. Сорочка повинна не вилазити зі штанів при піднятті рук вгору. Піджак не повинен сковувати рухи, але погано, якщо він буде виглядати «батьковим».

Акценти

Не забувайте про аксесуари. Шийна хустка або краватка, підібрані правильно, перетворять образ і розставлять акценти. Стильне взуття може стати вдалим акцентом всього образу. І це не обов'язково повинні бути класичні туфлі.

5 додаткових порад щодо вибору костюма для випускника

Забудьте про моделі «на виріст». Розмір повинен підходити ідеально, плечі юнака та лінії піджака - збігатися, а гудзики не повинні стовбурчитися.

Довжина класичних брюк повинна бути до початку каблука туфель. Спереду допустима максимум одна складка. Якщо це сучасні укорочені моделі, оптимальна довжина - до середини щиколоток.

Колір сорочки повинен гармоніювати з костюмом. Вибирайте відтінки однієї температури і насиченості, але різних кольорів. Краватка повинна гармонійно поєднуватися з піджаком, брюками і жилетом. Якщо в нагрудній кишені буде хустинка, то відтінки повинні збігатися.

Взуття має бути зручним. Не можна допускати, щоб вона жала і натирала. Лофери оптимально поєднуються з сучасними костюмами для випускного вечора.

Коли рука опущена, складок на рукаві бути не повинно. Але найголовніше правило: в костюмі випускник повинен відчувати себе комфортно і впевнено.

Кращі сучасні моделі чоловічих костюмів представлені в каталозі відомого бренду Pierre Cardin.

Повернутися назад

вас може
зацікавити