Відео про бренд
(54 сек.)
0

Модні тенденції літа 2022 – топові образи для чоловіків

липня 02, 2022
Модные тенденции лета 2022 – топовые образы для мужчин

Вибір ідеальної пари джинсів для Вашого типу фігури.

Модні тенденції літа 2022 – топові образи для чоловіків

Літо приносить багато тепла та сонячного світла, тому людям хочеться більше гуляти та перебувати на вулиці. Обране вами вбрання має ідеально відповідати вашому типу фігури, кольору обличчя і, звичайно ж, ситуації. Ми підібрали кілька стильних ідей літнього одягу для чоловіків в цьому сезоні. Всім відомо, що мода ніколи не стоїть на місці, вона постійно змінюється. Розглянемо актуальні тенденції моди для чоловіків. Що ж носити влітку 2022? Найкращі образи та основні тренди цього року – футболки, кардигани, шорти та джинси. У нашому магазині «Pierre Cardin» https://pierrecardin.com.ua/catalog/ ви зможете все це знайти та підібрати на свій смак. Базові поради щодо літнього чоловічого одягу:

  1. Проста біла футболка з джинсами/шортами завжди була фаворитом літа. Також спробуйте їх поєднати з іншими модними аксесуарами, щоб зробити ваше літо яскравим.
  2. Використовуйте світліші тони при виборі одягу влітку, щоб пом'якшити спеку.
  3. Намагайтеся обирати легку та зручну тканину, щоб ваше тіло могло дихати.
  4. Обов’язково оберіть відповідне взуття, яке не тільки відповідає вашому стилю, але й добре сидить на ногах.


Розглянемо декілька топових образів, які виглядатимуть круто цього літа:

- Повсякденний одяг

Чоловікам зазвичай подобається одягатися невимушено, тому що це один із найзручніших дрес-кодів. Повсякденний одяг може бути дуже модним і стильним. Якщо ви хочете одягти шорти, то можна підібрати сорочку до них однотонну або з класним дизайном. Можна також зробити невелику укладку волосся і це явно поліпшить ваш образ. Ось мабуть один із прикладів чоловічого одягу в стилі смарт-кежуал.

- Використовуйте аксесуари

Будь-який одяг завжди можна освіжити аксесуарами. Щоб добре одягнутись, потрібно знати основи моди. Створюючи крутезний літній образ, протягом усього сезону намагайтеся купувати якісні літні аксесуари: стильні сонцезахисні окуляри, ремені для брюк\шортів, сумки та портмоне, модний наручний годинник, який добре поєднуватиметься з будь-яким вашим літнім луком. Все це ви зможете обрати у нашому інтернет-магазині «Pierre Cardin» https://pierrecardin.com.ua/catalog/aksessuary/.

– Принт в клітинку

Клітинка на тканині – це вирішення всіх ваших проблем зі стилем. Ви можете перетворити будь-який повсякденний образ у напівформальний, просто додавши клітчасті принти у своє вбрання. Крім того, ви можете носити сорочку в клітинку з бавовняними брюками, джинсами, шортами або, навіть, з вечірнім костюмом. Ви також можете використовувати її у своєму офісному одязі.

- Додайте у свій образ шарф

Хочете додати родзинку у ваш стиль - спробуйте додати шарф до повсякденних джинсів. Цей образ напевно дасть вам унікальний стиль, щоб виділятися з натовпу. Подивіться, як круто може виглядати ваш образ у джинсах, звичайній футболці та шарфі.

- Ідеї з класичною футболкою

Говорячи про ідеї літнього образу, було б несправедливо не обговорити класичні літні образи з футболками, однотонними чи малюнком - найстильніший і найзручніший варіант для носіння в спекотну літню погоду. На цих фотографіях показані варіанти футболок для чоловіків, які можна легко купити у нашому інтернет-магазині «Pierre Cardin» https://pierrecardin.com.ua/ru/catalog/futbolki-polo/.

- Літній пляжний стиль

Літо - це вечірки біля басейну та пляжні тусовки. Тому несправедливо було б не включити пляжні образи літнього одягу. Для пляжного дня вам потрібен одяг, який зручний і водночас яскравий. Таким чином, лляні футболки з принтом, на гудзиках і без, у поєднанні з бавовняними шортами - це ідеальне поєднання одягу для вечірок біля басейну та на пляжі.

- Сорочки поло з брюками та шортами

Сорочки поло – класика літньої моди. Ви можете поєднувати їх зі звичайними джинсами, бавовняними штанами або шортами, щоб без особливих зусиль створити стильній літній образ. Можна створити чарівний повсякденний образ із футболкою-поло та бавовняними брюками у поєднанні з білими кросівками. Крім того, сонцезахисні окуляри і наручний годинник додадуть стилю цьому образу.

- Літній стиль шорт-карго

Шорти-карго – головний модний тренд цього року. Подивіться, як круто може виглядати образ у шортах карго та вільній футболці!

- Джинсові шорти для літнього образу

Джинсові шорти – це постійний літній аксесуар. Ви можете поєднувати його з футболкою на ґудзиках, з принтом або простою сорочкою поло, щоб у найкоротші терміни створити по-справжньому крутий літній лук.

Існує дуже багато класних літніх образів для чоловіків. Подобається вам літо чи ні, але ми всі знаємо, що температура підвищуватиметься. У спекотний період всім стає важливо зберегти прохолоду. Тому ви зможете зібрати собі будь-які приголомшливі образи літнього вбрання в нашому інтернет магазині «Pierre Cardin» https://pierrecardin.com.ua/.

Речі, такі як футболки та шорти, є базовими, але крім них є безліч інших нарядів, які ви можете одягнути, щоб зробити свій образ зовсім іншим та унікальним у цьому сезоні.

Іноді, коли занадто жарко і ви навіть не можете уявити себе в джинсах, єдиний варіант який залишається – це проста футболка, яку можна носити із шортами. Шорти-бермуди завжди є актуальними для літнього сезону. Ви також можете надіти красиву сорочку поло, яка відмінно підходить для літа і ніколи не вийде з моди. Також футболки чудовий варіант, який можна носити з джинсами. Квіткові принти також є чудовим вибором для сезону.

Ось таким чином можна перемогти спеку стильно. Ми сподіваємося, що вам стали корисними наші ідеї, які слід враховувати під час здійснення покупок. Це найпростіші поради, щоб почуватися комфортно у спекотні дні.


Повернутися назад

вас може
зацікавити