Відео про бренд
(54 сек.)
0

Чоловічі подарунки – вибираємо правильно

жовтня 23, 2022
Мужские подарки – выбираем правильно

Парка – тепло та модно

Чоловічі подарунки – вибираємо правильно

Вибрати подарунок для жінки досить просто, хоча й тут можна схибити. Але якщо мова заходить про те, що подарувати чоловікові, доведеться добре поламати голову, щоб не помилитися. У цій статті ми розповімо про найбільш універсальні та вдалі ідеї для подарунків чоловікові.

Подарунки для бізнес-партнерів

Це, як правило, не персоніфіковані подарунки, які прийнято дарувати у певних випадках для демонстрації поваги. До них можна віднести брендовану продукцію своєї компанії, дороге друкарське та канцелярське приладдя від відомих брендів, елітний алкоголь, сигари, картини, дрібнички. Вибір залежатиме від важливості одержувача та від того, яке враження вам потрібно зробити.

Враження

Мабуть, це найуніверсальніший подарунок. Адже чоловіки, незалежно від віку та статусу, у душі все одно залишаються хлопчиками. Вибрати враження у подарунок просто – достатньо дізнатися про захоплення майбутнього отримувача подарунка. Для цього можна ненароком повернути розмову в потрібне русло або потихеньку розпитати колег, знайомих, родичів.

Умовно враження можна поділити на кілька видів:

l військові – майстер-класи зі стрільби з різних видів зброї, командні ігри типу страйкболу;

l екстремальні види спорту – стрибок з парашутом, політ на планері, рафтинг, картинг тощо;

l гурманські – дегустації вина, пива, романтична вечеря;

l СПА – салонні процедури, масажі, релакс, відвідування барбершопу.

Це можуть бути також спортивні заходи, тематичні майстер-класи, квести та багато іншого.

Podarki

Техніка

Для дорослих хлопчиків – дорослі іграшки. Точні копії машин і літальних апаратів на радіокеруванні викличуть невимовне захоплення у більшої частини сильної половини людства. Цікавим варіантом подарунка може бути набір для самостійного складання моделі, якщо імениннику подобаються такі скрупульозні заняття.

Якщо ж хочете подарувати якусь серйозну техніку – наприклад, фотокамеру, смартфон, ноутбук – краще знати вподобання одержувача. А можна зробити ще простіше – запитати, що можна подарувати в межах суми, яку ви готові витратити.

Зброя, інструменти

Колекційні та мисливські ножі, спортивна чи декоративна зброя – все це може бути чудовою ідеєю для подарунка, якщо ви підійдете до вибору вдумливо та з'ясуйте всі нюанси завчасно. Якісний електроінструмент також цілком вдалий подарунок, якщо ви точно знаєте, що одержувачу потрібно саме це.

Одяг

Одяг дарують, як правило, родичам або дуже близьким людям, адже, щоб подарунок вдався, потрібно знати не лише фізичні параметри одержувача, а й його уподобання в одязі – стиль, колір, тканини. Але в цілому, якщо ви впевнені, що не помилитеся, можемо порекомендувати вам кілька вдалих, на наш погляд, ідей:

l на День закоханих своєму чоловікові можна подарувати ось таку чудову піжаму з тонкого бавовняного трикотажу або якісну термобілизну, яка зігріє морозного дня;

l зручний та стильний спортивний костюм підійде і для пробіжок чи прогулянок, і для відпочинку на дачі, і як домашній одяг;

l модники із задоволенням приймуть у дар джемпер або пуловер із колекцій Future Flex, Denim Academy або Royal Blend, де представлені моделі на будь-який смак та колір.

Втім, ви можете дарувати будь-який одяг, якщо це буде доречно і не поставить вас і одержувача в незручну ситуацію.

Аксесуари

Стильні, правильно підібрані аксесуари здатні підкреслити образ чоловіка, надати йому виразності та завершеності. Наприклад, елегантний шарф від Pierre Cardin здатний миттєво перетворити нудний діловий образ із класичного костюма та суворого пальта, надавши йому нальоту англійського аристократизму або французького ледь недбалого шарму.

У розділі Аксесуари каталогу Pierre Cardin Україна ви знайдете аксесуари на будь-який, найвибагливіший смак: краватки, сумки, ремені, шарфи та шапки, а також такі непомітні, але вкрай необхідні деталі чоловічого гардеробу, як шкарпетки.

Резюме: вибираючи подарунок, перш за все думайте про те, кому його даруватимете, а не про те, як ви виглядатимете в очах оточуючих. Адже мета дарування – зробити людині приємно.

Повернутися назад

вас може
зацікавити