Відео про бренд
(54 сек.)
0

Чи носять чоловічі жилети у 2020 році?

жовтня 19, 2020
НОСЯТ ЛИ МУЖСКИЕ ЖИЛЕТЫ В 2020

Актуальні чоловічі сорочки

Мода, як відомо, є циклічною, а це значить, що все нове - це добре забуте старе. На модних показах 2020 рік все частіше можна помітити такий, здавалося б, застарілий елемент одягу, як жилет. Дизайнери включають його як в ділові класичні образи, так і в сміливі ультрамодні луки. Пропонуємо дізнатися, які жилети в моді зараз.

Модні в 2020 році варіанти чоловічих жилетів:

  • Класичні моделі з костюмної тканини, які носять поверх сорочки. Такий варіант вдало впишеться в business-casual стиль і зробить образ в міру розслабленим, але в той же час діловим. Колір такого жилета, як правило, відрізняється від брючного, можна вибирати більш яскраві варіанти, щоб розбавити нудні образи з темним низом і білим верхом.

  • Вовняні, кашемірові або трикотажні жилети та безрукавки – рішення більш розслаблене і доречне в разі, наприклад, офісних заходів або для повсякденного життя. Такі жилети більш комфортні. Їх сміливо можна поєднувати з джинсами і сорочкою.

  • Модні шкіряні жилети. Стильний і досить сміливий варіант, який завжди виділить вас серед оточуючих. Поєднувати можна як з класичними брюками, так і створювати ковбойський образ з картатою сорочкою і джинсами.

  • Найактуальніше виглядають жилети з V-подібним вирізом. Однобортні і двобортні однаково популярні. А ось трикотажні моделі з круглою горловиною під сорочку краще не носити.

Кольори та малюнки

Для костюмних жилетів застосовні такі ж варіанти принтів, як і для піджаків і костюмів: різні варіанти клітини або смужка.

Колірна гамма може бути різноманітною, від класичного чорного, сірого та синього до складних цікавих відтінків зеленого і червоного, або навіть яскраві незвичайні кольори на зразок фуксії або теракоти.

На жилетках з вовни або трикотажу дуже часто зустрічається принт у вигляді ромбів, що при вдалому поєднанні інших предметів одягу, також може створити цікавий образ.

З чим носити жилети?

У 2020-му модні жилети пропонують поєднувати не тільки з сорочками. Якщо ви хочете створити більш неформальний образ, надягайте жилетку з однотонною водолазкою і джинсами.

Для варіантів з костюмом-трійкою можна вибирати жилети контрастного відтінку, але з тканинами краще не експериментувати.

Жилет – відмінний спосіб урізноманітнити і освіжити чоловічий гардероб. У каталогах бренду Pierre Cardin представлені жилети, з якими ви зможете скласти бездоганний стильний діловитий і повсякденний образи.

Повернутися назад

вас може
зацікавити