Відео про бренд
(54 сек.)
0

Топ чоловічих аксесуарів

серпня 08, 2022
Топ мужских аксессуаров

Вибір чоловічої краватки

Топ чоловічих аксесуарів

Мода мінлива та швидкоплинна, але є речі в чоловічому гардеробі, які завжди будуть актуальними. Поговоримо про аксесуари?

Неможливо уявити образ сучасної ділової людини без красивих і якісних аксесуарів. Вони доповнюють та підкреслюють образ, роблять його завершеним, цілісним. Витончені деталі здатні без слів розповісти про ваш соціальний та фінансовий статус, а також продемонструвати бездоганний смак та вміння комбінувати речі між собою.

Портмоне

Так, ми пам'ятаємо, що зараз все більш популярним стає безконтактний спосіб оплати, і так, ми згодні, що це швидко і зручно. Але дорогий гаманець з натуральної шкіри з непомітним, але таким, що говорить краще будь-яких слів логотипом, справить на оточуючих зовсім інше враження. Саме таке, як вам потрібне. Можна замовити портмоне ручної роботи з вашими ініціалами, це розповість про те, що ви уважні навіть до дрібниць та цінуєте ексклюзивні речі.

Acssesories

Ремінь

Тільки натуральна чорна або коричнева шкіра та суворі лінії пряжки. Ремінь не повинен бути центром уваги або просто предметом підтримки штанів, його завдання – гармонійно вписатися в образ і підкреслити ваш статус. Бажано, щоб ремінь поєднувався за кольором із взуттям.

Сумка

Ідеальна супутниця суворого ділового стилю – невелика шкіряна сумка чорного або коричневого кольору, наприклад, клатч або сумка-планшет із кількома відділеннями. Відповідний варіант ви можете знайти на сайті Pierre Cardin у розділі аксесуари. Для документів буде зручний стильний портфель. А якщо плануєте їхати у відрядження, візьміть у дорогу місткий шкіряний саквояж. Коли взуття, портмоне, ремінь та сумка витримані в одному кольорі – це ознака бездоганного смаку.

Краватка

Цей аксесуар має довгу та цікаву історію та є обов'язковим елементом суворого офісного дрес-коду. Вибрати правильну краватку та зав'язати гарний вузол – справжнє мистецтво. Вибирайте краватку на пару тонів темніше, ніж сорочка. Для офіційного образу підійде однотонний або з дрібним малюнком, для образу у вільному стилі можете поекспериментувати з фактурами та принтами.

Носовичок

Хустка в нагрудній кишені піджака – предмет не функціональний, а виключно іміджевий. Можна підібрати його в тон до сорочки, а можна обмежитися універсальною хусткою білого кольору.

Шапка

Якщо ви не любите шапки і пересуваєтеся переважно на авто, можете викреслити цей пункт зі списку необхідних покупок. Але якщо ви проводите багато часу на відкритому повітрі, взимку вам без шапки не обійтися. Класична модель з відворотом, із якісного матеріалу темного кольору, зі скромним логотипом у вигляді літери «Р» чудово поєднується зі строгим пальтом або стильною курткою.

Шарф

Він не тільки захистить шию від холоду та вітру, але ще й стане стильним доповненням до вашого образу. Щоб гарно носити шарф, необов'язково якимось особливим чином його зав'язувати, можна просто обернути навколо шиї та залишити кінці вільними. Колекція Future Flex від Pierre Cardin пропонує різні шарфи – однотонні і з принтом, у смужку і клітинку, гладкі і фактурні. Спільне у них одне – неперевершена якість та бездоганний стиль.

Шкарпетки

Так-так, шкарпетки теж дуже важливі. Неправильно вибрані шкарпетки здатні миттєво зіпсувати враження ретельно вивіреного образу. Тому приділіть трохи дорогоцінного часу на купівлю якісних шкарпеток. Класичні темні шкарпетки, начебто – що в них такого? Але стилізована буква «Р» не вислизне від уважних очей вашого візаві на важливій зустрічі.

У каталозі на сайті Pierre Cardin ви зможете підібрати собі повний комплект стильних чоловічих аксесуарів чудової якості, які підкреслять ваш соціальний статус та прослужать вам не один рік. Тут же можна обрати чудовий подарунок для друга, колеги або керівника.
Купуючи речі від Pierre Cardin, ви набуваєте статусу та поваги.

Повернутися назад

вас може
зацікавити