Відео про бренд
(54 сек.)
0

Як вибрати чоловічу шкіряну куртку

жовтня 20, 2022
Рекомендуємо для тебе
Как выбрать мужскую кожаную куртку

Усе про чоловічі вітровки

Як вибрати чоловічу шкіряну куртку

Незалежно від того, якому стилю в одязі ви віддаєте перевагу – бунтарський і зухвалий або строгий бізнес-кежуал – шкіряна куртка в чоловічому гардеробі ніколи не буде зайвою. Переваги цього одягу важко переоцінити. Вона стильно виглядає, захищає від дощу та вітру, а модель, що утеплює, зігріє вас восени і навіть взимку. Головне – вибрати ідеальну саме для вас шкірянку, адже таку річ зазвичай купують не на один сезон.

У цій статті ми зібрали прості рекомендації, які допоможуть вам не помилитись у виборі правильної шкіряної куртки.

Як вибрати колір?

Найбільш поширені як для класики, так і для неформальних моделей – чорний і темно-коричневий колір. Але якщо від вас не вимагається відповідати строгим нормам ділового стилю, то можете підібрати собі шкіряну куртку синього, рудого та інших кольорів, які поєднуються з вашим основним гардеробом.

Jacket

Як визначити якість?

Натуральна шкіра має специфічний запах, який складно з чимось переплутати, і точно не буде пахнути дешевим пластиком. А ще шкіра, на відміну від замінників, швидко нагрівається від тепла долонь, при попаданні води – вбирає її і трохи темніє.

Якісно вироблена шкіра має однакову товщину по всій площі, а куртка від гарного бренду не розчарує вас нерівними швами, пропущеними стібками і нитками, що стирчать.

Як не помилитись з розміром?

Вибирайте розмір, що збігається з іншим вашим верхнім одягом, якщо маркування виробника вам добре знайоме. Не беріть «із запасом» – шкіра дуже добре тягнеться, тому міряти краще на футболку або тонкий джемпер. Рукав повинен закінчуватися на 2-3 сантиметри нижче за кісточки на зап'ясті. Правильно підібрана шкіряна куртка не повинна обмежувати ваші рухи або збирати складки на спині.

Як підібрати шкірянку за типом фігури?

Якщо ви щасливий володар спортивної фігури, ви можете дозволити собі будь-який фасон, але найефектніше на вас виглядатиме шкіряний бомбер. Високим і широкоплечим чоловікам підуть косухи, худорлявим – подовжені моделі з поясом та вираженою лінією плечей. Ну а якщо ви маєте міцну статуру з виступаючим животом, то варто звернути увагу на моделі прямого класичного крою.

Як вибрати свій стиль та з чим носити?

Тут все досить просто: якщо ви офісний працівник і змушені дотримуватися дрес-коду, вам підійдуть куртки строгих фасонів, без масивної фурнітури, наприклад, ця чорна шкіряна куртка від Pierre Cardin. Їх можна носити із строгими брюками, класичними джинсами, флетами. Під куртку можете одягнути як сорочку, так і пуловер або водолазку.

Якщо ж шукаєте шкіряну куртку для неформальних випадків – купуйте моделі, які відповідатимуть вашому способу життя та звичному стилю в одязі. Вибір у цьому випадку величезний – короткі та подовжені, приталені або оверсайз, мінімалістичні або з безліччю деталей та металевих прикрас.

Як доглядати за шкіряною курткою?

Щоб ваша шкіряна куртка довго радувала вас, за нею необхідно регулярно і правильно доглядати. Ось кілька нескладних правил:

l якщо часто буваєте просто неба – обробіть водовідштовхувальним засобом і оновлюйте покриття раз на 2-4 тижні;

l якщо потрапили під дощ – вийміть усе з кишень, застебніть куртку, витріть насухо, повісьте на правильні плічка і сушіть далеко від радіаторів опалення та інших джерел тепла;

l якщо шкіряна куртка стала після висихання жорсткішою – обробіть спеціальним пом'якшувальним складом, найбільш підходящим для типу та товщини шкіри вашої куртки;

l якщо куртка з глянцевої шкіри – можна відполірувати за допомогою фінішного покриття та клаптя фланелі.

Звичайний бруд і деякі прості плями ви можете прибрати самостійно за допомогою вологої губки або спеціальних чистячих спреїв. Плями від жиру, мазуту та фарби видаляють лише у хімчистці. У жодному разі не застосовуйте для видалення забруднень різні розчинники, спирт, бензин або відбілювачі.

Купуючи шкіряну куртку, пам'ятайте, що це не та річ, на якій варто економити. Якщо для зниження вартості своїх моделей виробник використовує шкіру поганого вироблення, неякісну фурнітуру, дешеву підкладку, замість задоволення від гарного та якісного одягу ви отримаєте лише розчарування та необхідність купувати іншу куртку після одного сезону носіння.

Шкіряні куртки від Pierre Cardin – це не просто якісний одяг від відомого бренду. Це індикатор вашого соціального статусу, ознака бездоганного смаку та почуття стилю.

Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити