Відео про бренд
(54 сек.)
0

Актуальні чоловічі сорочки

жовтня 19, 2020
Рекомендуємо для тебе
АКТУАЛЬНЫЕ МУЖСКИЕ РУБАШКИ

Як вибрати чоловічу сорочку?

Складно уявити гардероб сучасного чоловіка без сорочки. Цей предмет одягу незамінний навіть в тому випадку, якщо ви не ходите кожен день в офіс. Класична біла сорочка далеко не єдиний варіант, який ви можете вибрати, адже сучасна мода пропонує безліч стильних альтернатив, які зможуть урізноманітнити ваші повсякденні образи. Відповідь на питання, які чоловічі сорочки зараз в моді, читайте далі.

Актуальні фасони і тканини

Сувора, але елегантна класика з прямими лініями без зайвих деталей – це фаворит сезону. Класичні моделі на ґудзиках з відкидними комірами – це одні з найбільш модних сорочок для чоловіків. Вибирайте вироби з натуральних тканин, які добре сідають по фігурі і не сковують рухи.

Цікавим варіантом можуть стати моделі в стилі мілітарі з накладними кишенями і погонами. Такі сорочки виготовляють із щільної тканини характерних кольорів: хакі, пісочний.

Сорочка на блискавки – це молодіжний і стильний варіант, який допоможе вам у створенні легкого способу для вихідного дня.

Уникайте хитромудрого крою і занадто обтягуючих фасонів: вони не тільки погано сидять, а й вкрай складно поєднуються з іншими елементами сучасного одягу. Лаконічність і простота зараз на піку популярності.

Модні кольори

Мінімалізм в одязі в цьому сезоні вітається, а значить, разом з лаконічним кроєм варто віддати перевагу однотонним «зрозумілим» кольорам. У класичних фасонах стилісти рекомендують уникати кричащих відтінків і хитромудрих принтів.

Клітка і смужка на сорочках також виглядають модно в 2020 році, проте, носити їх краще в образах більш розслаблених. Вибирайте варіанти, що поєднують в собі не більше 3-х відтінків.

Не варто вибирати моделі, в яких манжети і комір відрізняються за кольором: таке рішення вже застаріло.

Вдалі поєднання

Якою би модною не була чоловіча сорочка, невдалі комбінації з іншим одягом легко зіпсують весь образ. Щоб уникнути цього, дотримуйтесь рекомендацій модних експертів:

  • Класичні варіанти чоловічих сорочок, особливо приталені, не можна носити навипуск. Краї обов'язково повинні бути заправлені в штани. Дозволити собі таке ви можете з сорочками прямого крою, спортивними і джинсовими моделями.

  • Закочені рукави сорочки додадуть образу елегантної недбалості, їм можна користуватися сміливо.

  • Не варто носити класичні сорочки з джинсами. Можна вибрати укорочені брюки або інші варіанти для створення більш повсякденного образу. А з джинсами краще носити вільні сорочки прямого крою з принтами і без, спортивні моделі або поло.

  • Уникайте поєднання класичних костюмних брюк та сорочки з коротким рукавом і вже тим більше не надягайте до цього всього краватку.

 Сорочка допоможе зробити будь-який образ більш стильним і цікавим, якщо підходити до її вибору грамотно. Підібрати модну сорочку для чоловіків можна в каталозі бренду Pierre Cardin.



Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити