Відео про бренд
(54 сек.)
0

МОДНІ ЧОЛОВІЧІ ДЖИНСИ 2020

жовтня 19, 2020
Рекомендуємо для тебе
МОДНЫЕ МУЖСКИЕ ДЖИНСЫ 2020

Краватка, метелик і запонки – головні аксесуари статусного чоловіка

Джинси давно вже стали незамінним предметом чоловічого гардероба. Їх носять всі – від успішних бізнесменів до студентів і школярів. Тим, хто стежить за останніми віяннями моди і хоче, щоб джинси були не тільки зручними, але і стильними, важливо знати, що варто купувати, а що – ні. З подіумів на показах світових столиць на нас дивляться сотні варіантів модних джинсів. Як же зробити вибір серед цього різноманіття?

Мода на чоловічі джинси до 2020 року трансформувалася в більш зрозумілу і наближену до реальності. Головною ідеєю всіх трендів сучасної моди є зручність і натуральність. А це значить, що одяг, який ви вибираєте, може бути абсолютно різним, але при цьому актуальним. Ми пропонуємо дізнатися докладніше про те, які джинси в моді в 2020 році.

Актуальний крій

Посадка і фасон джинсів відіграють більш важливу роль у формуванні загальної картини вашого зовнішнього вигляду, ніж колір або наявність особливого декору.

Універсальною і наймоднішою моделлю чоловічих джинсів 2020 року можна по праву вважати Slim Cut – це модель, вільна по всій довжині, але злегка звужена донизу. Такі джинси виглядають стильно, в міру спокійно і впишуться практично в будь-який гардероб. Це непогана альтернатива в разі, якщо класичні прямі джинси, які як і раніше актуальні, вам набридли. Обидві моделі можна поєднувати з будь-яким верхнім одягом і взуттям.

Тим, хто хоче виділитися, варто звернути увагу на широкі джинси з прямими штанинами. Важливо, щоб на кордоні з взуттям не утворювалися складки: в такому випадку виглядати це буде неактуально.

Джинси з подворотами залишаються як і раніше популярними і в 2020 році. Однак варто розуміти, що такий варіант підійде не кожному і вдало поєднувати його з іншим одягом буває непросто.

Модні кольори

Який колір джинсів в моді в 2020 році? Питання, яке часто виникає в головах тих, хто хоче крокувати в ногу з часом.

Кольорове рішення поза часом – джинси класичного синього кольору. Чорний і сірий також залишаються актуальними.

Також можна звернути увагу на білі джинси – вони додадуть образу легкості і свіжості. Але і нестандартні кольорові варіації можуть стати відмінним рішенням у вашому гардеробі. Джинси пильно-блакитного відтінку або яскравих кольорів будуть виглядати стильно і не нудно. У будь-якому випадку слід пам'ятати про доречність і особистий комфорт.

Антитренд чоловічих джинсів в 2020 році

Модні експерти радять уникати в новому сезоні дуже вузьких моделей низької посадки, великої кількості декору і зайвих деталей: гудзиків, кишень, нашивок.

Одягатися комфортно і стильно, при цьому бути модним – завдання, посильне для кожного. Адаптувати моду під особисті потреби в наші дні набагато простіше, ніж раніше. Інтернет-магазин бренду Pierre Cardin – місце, де ви можете купити модні джинси, які стануть не просто покупкою, а вигідним вкладенням в гардероб. Найактуальніші моделі джинсів представлені в каталозі товарів.

Повернутися назад

Рекомендуємо для тебе
вас може
зацікавити