Відео про бренд
(54 сек.)
0

Складаємо базовий чоловічий гардероб

жовтня 19, 2020
Составляем базовый мужской гардероб

Діловий стиль в чоловічому гардеробі

«Базовий гардероб» - ці два слова останнім часом начебто переслідують і чоловіків, і жінок. Всі норовлять розповісти нам, що має бути в гардеробі у кожної людини, але ніхто толком не пояснює, що ж це за звір такий. А ми пояснимо.

Базовими часто називають речі класичного крою в нейтральних відтінках. Але це невірно. Базові речі - це скелет вашого гардеробу, якщо говорити коротко - основний одяг у вашій шафі. І він може бути абсолютно різним.

Для когось це будуть ділові костюми, сорочки та краватки, а для когось - кросівки і джинси.

Як складається базовий гардероб?

Перше, що ви повинні зрозуміти, складаючи базу - ваш спосіб життя. Де і скільки часу ви перебуваєте протягом тижня, місяця, року? Якщо 80% вашого часу займає робота, значить і одягу у вашій шафі повинно бути найбільше для роботи. Припустимо, у вихідні ви ходите в гори, виїжджаєте з родиною за місто або влаштовуєте зустрічі з друзями. Для кожного з цих випадків теж потрібен відповідний одяг, але, оскільки цим заняттям ви присвячуєте один-два дні на тиждень, значить, і речей в гардеробі, відповідних нагоді, має бути не багато.

Наступним кроком стане визначення вашого стилю. Якщо ви великий начальник або працюєте в компанії з суворим дрес-кодом, логічно, що основою вашого гардеробу стануть ділові класичні костюми, краватки, сорочки і відповідне взуття. Але якщо ви спортсмен, або дизайнер, або власник бізнесу, який не передбачає вашої присутності в офісі, стиль вашого одягу буде зовсім іншим, а значить, і база теж.

Наступне, що варто враховувати, - особливості клімату, в якому ви живете. Якщо ви живете в країні, де весна досить прохолодна, не варто спиратися на лукбук каліфорнійських модників. Там ви не знайдете нічого корисного для себе.

І останній, але важливий фактор - ваші уподобання. Вибирайте одяг в рамках свого стилю, в якому будете відчувати себе впевнено і комфортно.

5 елементів будь-якого базового гардероба

Незважаючи на те, що універсальних предметів гардероба не існує, ми намагалися скласти список речей, які точно знадобляться більшості сучасних чоловіків:

1. Діловий костюм. Навіть якщо ви не ходите в офіс, цей елемент гардеробу буде для вас актуальним на випадок будь-яких урочистостей та заходів. Сьогодні можна підібрати безліч чоловічих костюмів в різних стилях, в тому числі і повсякденні розслаблені кежуал-варіанти. Крім того, елементи костюма ви можете використовувати окремо, надягаючи піджак з джинсами, а брюки - з водолазкою або футболкою.

2. Джинси. Універсальний варіант - модель темно-синього кольору з прямими брючинами, без зайвих аксесуарів. Вони однаково добре поєднуються з футболками, кардіганами, светрами, сорочками і піджаками, класичними пальто і брутальними косухами. Вибирайте дорогі якісні моделі, які добре сидять на вашій фігурі, такі джинси стануть прекрасним базовим елементом, який виручить вас не один раз.

3. Світла сорочка. Той елемент, який буде доречний в гардеробі практично будь-якого стилю. І навіть якщо ви завзятий спортсмен або мандрівник, хоча б пару разів на рік світла сорочка вам точно стане в нагоді.

4. Однотонна футболка. Для повсякденних образів, спортивного стилю і розслаблених луків в стилі смарт-кежуал, та й просто для дому, футболка - незамінний елемент одягу. А значить, багато їх не буває. Однотонні варіанти простого крою з круглим вирізом - універсальне рішення для будь-якого випадку.

5. Водолазка. Саме однотонні лаконічні варіанти стануть прекрасним вкладенням в гардероб. Вони стануть в нагоді вам як взимку в поєднанні з вовняним піджаком або в'язаним кардіганом, так і в міжсезоння, коли в светрах уже занадто тепло, а в сорочках і футболках – холодно.

Керуючись цими порадами, ви зможете самостійно скласти базовий гардероб, який підходить саме вам. А найстильніші моделі чоловічого одягу ви зможете підібрати в інтернет-магазині відомого бренду Pierre Cardin.

Повернутися назад

вас може
зацікавити